maanantai 29. kesäkuuta 2015

Olisikohan aika aktivoitua


... Tämän blogin suhteen siis. Taukoa tuli pidettyä lähinnä siksi, kun mulla alkoi olla sellainen tunne ettei ole mitään kirjoitettavaa blogin puolelle eikä ketään nyt kiinnosta lukea joo ei me olla tehty mitään tänään kuvailin kun käytiin metsässä lenkillä -postauksia. Nyt on kuitenkin sellainen tunne että haluan aktivoitua sekä koirien kanssa touhuamisen sekä myös tämän blogin kanssa! Koirat on kyllä olleet kesän melko vähällä aktivoinnilla, minä tyhmä olen ollut niin pirun laiska eikä mulla ole ollut mitään motivaatiota muuhun kuin mukavan pitkiin metsälenkkeihin, joten on nuo koirat onneksi saaneet mukavasti vapaana liikuntaa.



Siis mehän ei olla Tuiskun kanssa tokoiltu kokeen jälkeen ollenkaan. Tunnari on ainut asia mitä puuhastellaan takapihalla tasaisesti hyvällä ja huonolla menestyksellä. Sinänsä olen tyytyväinen että olen jaksanut tehdä edes sitä voittajaa varten, onhan se se kaikista eniten päätä vaivaava liike, muissa ei pitäisi olla suurta ongelmaa kun niitä alkaa opettamaan. Olen aika hyvin kartalla siitä miten alan Tuiskulle opettamaan kaukojen seisomista, ohjattua, metskunoutoa jne. ja ruutuahan me ollaan jo kosketusalustalla aloitettu - nyt sitä kosketusalustaa pitäisi alkaa siirtämään ruututötsien sisään (joita ei btw ole edes jaksanut vielä hankkia). Yhtenä päivänä otin muutaman pätkän seuruuta eikä ole näyttäynyt neidin paikka häviävän kauemmas tauon aikana, itseasiassa jostain syystä tauko tekee aina ihmeitä Tuiskun seuraamiselle, se on paljon innokkaampi kun pääsee pitkästä aikaa tokoilemaan. Sen takia olen vähän haaveillukkin sen BHn suorittamista, sehän on koe täynnä seuraamista mitä Tuisku nimeomaan osaa tehdä. Ainoa asia mikä seuruussa mättää voittajaa varten on peruuttaminen, ei me sitäkään olla tehty :D Onpahan ainakin kovasti treenaamista ennen voittajan korkkausta.

Kesäkuun alussa käytiin Elinan ja Taikan kanssa turisteilemassa Muhoksen ryhmänäyttelyssä. Itse kyykin taas kehän laidalla ottamassa kuvia, jotka löytyy täältä. Pitäisi Tuiskukin ilmoittaa melkein vuoden tauon jälkeen käymään näyttelyssä, nyt kun se näyttää ihan kivalta. Aina iskee hirveä näyttelykuume kun käy katselemassa kun tuttavat vie koiriansa kehässä. :D



Ainut asia mihin olen panostanut on valokuvaaminen. Tai no, panostanut ja panostanut, tällä hetkellä on sellainen vaihe menossa etten osaa ottaa erilaisia kuvia, kaikki kuvat ovat ihan samanlaisia eikä niissä taida olla mitään erityistä ideaa... :D Mutta kuitenkin on mulla teille lukijoille (joiden määrä on tauosta huolimatta pysynyt aikalailla samana :o) taas muutama räpsy jaettavana!



Mitään lupausta en tee että minä tulen aktivoitumaan, mutta halua yrittää löytyy! Jos jotkut immeiset ei niinkään pitkistä kuulumispostauksista välitä vaan haluaa katsella kuvia, kannattaa ottaa seurantaan Tuiskun instatili @lapphundtuisku, se jos jokin on aktiivinen ja pyrin lisäämään kuvia päivittäin.

1 kommentti: