lauantai 18. elokuuta 2012

It's been exactly one month, I've been counting the days

Tänään tuli tasan kuukausi täyteen, kun Lissu on ollut meillä. Siispä aion kertoa vähän että miten meillä on mennyt. Eilen kävimme myös rokottamassa Lissun. Ja tänään otin myös koirista uusia kuvia, Lissua on tosi haastava kuvata, kun se ei meinaa millään pysyä paikoillaan. Noh, siitä saa mukavia liikekuvia. Päätin myös että valitettavasti en jaksa alkaa vanhoja kuvia siirtämään picasaan, ensimmäiseksi se on niin hidas ja toiseksi hyviä kuvia tulisi parisataa. Siispä pidän vanhaa blogia jonkin aikaa näkyvillä. Tänään minulla on aikeena kysellä tähän blogiini ulkoasuntekijää, itse olen vielä ihan pihalla tästä bloggerista, enkä osaa alkaa värkkäämään omia ulkkareita.


Lissu on kotiutunut meidän perheeseemme tosi hyvin! Voisiko parempaa koiraa toivoa? Tuiskun kanssa ovat nykyään parhaat kaverukset, eikä minkäänlaista riitaa ole tullut. Lissu on kyllä ottanut ylemmän aseman, Tuisku aina tyytyväisenä mukisematta väistää. Lissu on todella rauhallinen ja on löytänyt paikkansa olohuoneen ja keittiön nurkista. Niissä se aina torkkuu. Lissu on aika herkkähaukkuinen, ilmoittaa jokaisesta asiasta, pihallakin haukkuu ja poksuu ohikulkioille. Mutta uskoo kun sanoo shh. Lenkillä Lissu ei enää ohikulkijoista sen kummemmin välitä, koiriakin jos tulee vastaan niin erittäin nopeasti huomasi ettei niille tarvitse rähistä. Metsälenkeillä pysyy vapaana, tulee luokse heti kun käskee, jos kovinkin kiinnostava haju on niin Lissu on vähän ''oota iha sekuntti'' tyylillä. Pihaltakaan ei lähde ohikulkijoiden perään, haukkua poksuttaa vaan. Lissu on kyllä tähän mennessä ollut erittäin helppo koira, ja sinänsä ihan hyvä vaan. Karvanlähtö sillä alkaa pikkuhiljaa loppumaan, mutta näyttää vähän siltä että Tuisku sitä aloittelee.  


Eilen kävimme Akuutissa käyttämässä Lissua rokotuksissa. Harmiksi minä unohdin ottaa nameja mukaan, että olisi saanut palkata hienosta käyttäytymisestä, ja harmitti kyllä tosi paljon nimittäin Lissu käyttäytyi tooosi hyvin! Minä yllätyin kyllä todella, ei kertaakaan haukkunut muille koirille. Odotellessamme se vähän läähätteli, haukotteli ja vinkui. Mutta todella hyvin käyttäytyi, ei riehunut vaan nätisti istui/seisoi vieressä, haisteli vähän paikkoja, mutta vaikka koiriakin tuli ja meni, hiljaista poksuttelua oli mutta ei kertaakaan räksyttänyt. Kyllä neiti sai paljon kehuja. Kun huoneeseen päästiin, kaikki paikat piti oikein tarkasti haistella. Lissulle tehtiin ensin perustarkki ja kaikki näytti hyvältä. Hampaissa on vähän hammaskiveä ja ikenet ärtyneet, joten nyt sitten harjaillaan hampaita ja syötetään PlaqueOffia. Saatiin Lissulle rokotuskortti johon kerätään seuraavatkin rokotukset. Nyt on siis rokotukset kunnossa ja minä jo vähän katselin tokokursseja, niin jos hyvin menee niin 11.9 aloittelemme Lissun kanssa tokon alkeiskurssin :) ! Mätsäreitä katsellaan myös, varmaan käydään turisteilemassa ja tutustumassa vilinään.  


Tänään oli siis Lissun vuoro loistaa enimmäkseen kuvissa, mutta muistutan että vanhassa blogissa on lisää kuvia kummastakin ! Linkki blogiin löydät ensimmäisestä postauksesta :)

4 kommenttia:

 1. Blogi näyttää hyvältä!

  Lissulle voisi antaa myös raakoja luita hammaskiven lähtemiseksi. Esimerkiksi kanan selällä tai siivillä voisi aloittaa. Tai ehkä vaan olen itse niin laiska, että on helpompi antaa koirille luut syötäväksi kuin alkaa harjaamaan niiden hampaita... :) Tokokuulumisia odottelen innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs kokeilla tuota :) Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Liityit lukijakseni! Kiitos! Sinullapa on upea blogi. Liitympä sinunkin lukijaksi! :)

  VastaaPoista