perjantai 16. marraskuuta 2012

Kotarit pystyyn, vai?

Surffailin netissä ja törmäsin websin sivuille. Huvin vuoksi kirjauduin sisään ja tsiikailin miltä meidän vanhat kotisivut näyttää. Parin vuoden takainen kesäulkoasu oli vielä paikallaan, mutta tekstit puuttui (minun piti vuosi sitten nostaa ne taas pystyyn, mutta se jäi..). Rupesin miettimään, että mitä jos ottaisin kotisivut taas käyttöön? Innostuin ajatuksesta ja haluaisin taas aloittaa päivittämään niitäkin, niinkuin pari vuotta sitten, se oli niin mukavaa. Nykyään kovin monellahan ei näytä olevan enään kotisivuja, ainoastaan blogi löytyy. Mutta ajatus törmäsi siihen, että minulla ei ole ulkoasua. HTML-koodeja en kuitenkaan niin paljoa ymmärrä, että osaisin tehdä itselleni oman ulkan. Ja nykyään nuo hyvät tekijät ovat aika vähissä, varsinkin kun etsin sellaista joka tekisi ilmaiseksi. Kopiointisivuilta en ala ottamaan, haluan ihan omanlaisen. Osaisitko sinä tehdä ulkoasua minulle, tai tiedätkö ketään, joka osaisi? Haluaisin niin taas aloittaa sen homman..

Eilen ja tämä päivä ollaan tytsyjen kanssa vietetty mummullani kiimingissä. Koirille tekee ihan hyvää maisemanvaihdos, varsinkin kun saivat juosta metsässä ja pelloilla mummuni kanssa. Tuiskullekkin selvästi teki hyvää. Se niin tykkää siitä paikasta. Ja minä olen huomannut, että kuvaustaitoni taitavat olla huonontumassa. Nykyään en ole alkuunkaan tyytyväinen omiin kuviini. Johtuneeko se siitä, että aiheet loppuu? Vai että yritän liikaa? En tiedä. Taidan miettiä liikaa sitä kuvaa. 


Taas kerran tuli näin tylsä postaus, vaan kun ei ole mitään mistä kirjoittaa. Toivottavasti ette tylsisty, ensi viikolle olisi luvassa enemmän äksöniä, esim. ryhmätreenejä olisi suunnitteilla..
Ps. Onneksi en ilmonnut Tuiskua voittajaan, armoton karvanpudotus tais alkaa!
1 kommentti:

  1. Kiva postaus! (:
    Meidän Blogi: http://murustiinanvalkorinta.blogspot.fi/

    VastaaPoista