sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hupisaaressa

Eilen käytiin reipas aamulenkki parin kilsan päässä Hintassa koirapuistoilemassa neitien kanssa. Mun mielestä tuo Hintan koirapuisto on parempi kuin se, missä yleensä käydään. Paikalla oli ihan kivasti porukkaa, ja ensin vähän epäilin että mitä nämä tekee niin isossa porukassa. Neideillä kuitenkin sujui tosi hyvin, Tuisku seuraili muiden leikkiä sivummalta, ja mun yllätykseksi Lissu veti kunnon rallia Tinka-lapparin kanssa. Tuiskukin sai kuitenkin kivaa leikkiseuraa 4kk ikäisen pennun tullessa paikalle. Se mua yllätti eniten että Lissu rohkeni telmimään. Eli siis selvästi ollaan edistytty!

Tänään otimme äitini kanssa koirat mukaan ja suuntasimme Hupisaarille muutaman kilsan päähän. Mä oon yhesti siellä käynyt lenkkeileen, ja siellä on tosi mukava kävellä, varsinkin kun aurinko paistaa. Koirat vaan joutuu olemaan koko ajan remmissä, kun kävelijöitä ja pyöräilijöitä tuli koko ajan vastaan. Onneksi keskellä Hupisaaria oli koirapuisto, jossa neidit sai ennen lähtöä käydä juoksemassa. Meni tässäkin reissussa se muutama tunti.
Blogi sai myös uuden bannerin kyllästyessäni vanhaan, miltä näyttää, kommentoikaa! Yksinkertaistui vähän, eihän ole liian sekava?

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi teillä! (: Ja tykkään tuosta nykyisestä bannerista kyllä kovasti. Ei ole yhtään sekava. Ainakaan minun mielestäni.
    Pitääpä kyllä alkaa seurailemaan tätä blogia!

    http://unelmistavoimaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista