sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Oritkarin jäällä

Tänään ollaan oltu reippaita ja kävelty neljässä tunnissa noin 15 km matka. Noin 12 km Oritkarille ja takas, ja Oritkarilla nakattiin noin tunnin lenkki. Tuisku oli ihan rättiväsynyt kun päästiin kotiin, Lissu käveli koko matkan oikein reippaasti. Kyllä täytyy myöntää että itselläkin reisiä poltti loppumatkasta, milloinkohan viimeksi oon 15 kilsaa kävellyt samaan pötköön. Kamera oli tottakai mukana ja tulihan siellä räpsittyä paljon kuvia ja videoita. Kuitenkin, oli aivan mahtava paikka lenkkeillä, suosittelen kovasti ja olisi hyvä paikka treffailulle.

Tähän väliin voisi taas kirjoittaa vähän valitusta. Koko ajan saa taas netistä lukea kun koiria kuolee siihen kun ihmiset myrkyttää kävelyteitä. Ja täällä Oulussakin sitä on tapahtunut paljon. Mä saan koko ajan pelätä et milloin jompikumpi nuista saa jotain myrkkyä, varsinkin kun Tuisku tahtoo popsia naamaansa jokaikisen herkun mitä sattuu löytämään, ja aina en kerkee kieltämään sitä. Mä en itse ymmärrä miksi ihmiset on niin sairaita että pitää tuollaista kiusaa tehdä. Ymmärrän kyllä jos joku on henkeen ja vereen koiranvihaaja, mutta useimmalle se on rakas perheenjäsen. Mä en kestäis sitä että jompikumpi nuista kuolisi myrkytykseen kun joku nulipää on myrkyttänyt herkkuja ja nakannut tienvarteen. Jostainpäin muistaakseni Oulussa oli löydetty nakinpalasia jossa oli ollut sisällä partakoneenteriä. Miten joku voi olla niin idiootti ihminen että rupeaa tuollaiseen?

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi, kivaa juttua ja hyviä kuvia! (: Laitan blogisi "lempiblogit" listaan omaan blogiini, osoitteeseen: http://maalaislappalaisenelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Millä kuvakalustolla kuvailet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) kamerana toimii canon eos 500d ja putkena canon 50mm 1.8.

   Poista