sunnuntai 17. marraskuuta 2013

I know that I don't wanna lose your love

... Pää lyö taas tyhjää enkä keksi otsikkoa meidän edellisestä viikosta. Viikko on vierinyt todella nopeasti, vasta rustailin edellisen postauksen ja nyt siitä onkin kahdeksan päivää. Samaa rumpaa pyöritään, ollaan lenkkeilty lähiympäristössä, Tuisku juoksee, ja Lissu pudottaa karvaa ihan jumalattomasti.

Huomasin että meidän hallivuorot kestää tällä kertaa vain joulukuuhun asti, joten lähetin peruutusviestin, sillä joutuisimme kuitenkin olemaan vielä muutaman kerran pois, eikä niitä olisi sen jälkeen kovin paljoa, joten turhaa alan maksamaan maksuja. Harmi, mutta toivottavasti keväälle tulisi lisää vuoroja.
Päätin myös etten ilmoita Tuiskua Tammariin, karva ei varmaan kerkeä kasvaa siihen mennessä, ei ole rahaa eikä minulla tällä hetkellä ole edes sellainen fiilis että haluan näyttelyihin. Toisaalta tuomarina olisi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, joka tykkäsi Tuiskusta junnuikäisenä. Meidän näyttely taitaa olla seuraavaksi erkkari maaliskuussa. Siihen mennessä yritetään korkata ekat tokokokeet.
Jes, mä sain molemmille ajan ensikuussa hierontaan Kiiminkiin! Onhan nuo molemmat neidit olleet sen tarpeessa jo kauan. Päästään hyvillä mielin aloittamaan talvilajit ja treenit sen jälkeen.Tämä viikonloppu oltiin koirien kanssa Kiimingissä kyläilemässä. Minä värjäsin hiukset, ja koirat saivat käppästellä eri maastoissa ja maisemissa. Lissukin sai pitkästä aikaa juosta vapaana, olihan se iloinen ja paineli menemään minkä jaloistaan pääsi. Kynin siltä myös kaikki irtokarvat pois, joten neiti näyttää aika reppanalta kaljurotalta.
Viimeinen kuva: Vaikka itse sanonkin, on sillä niiin kaunis naama!
Huomenna Lissulla on poskihampaanpoisto, toivotaan että kaikki menee hyvin ja ongelmitta.

2 kommenttia: