lauantai 9. marraskuuta 2013

Milloin tämä sade loppuu?

Aamulenkillä, päivälenkillä, iltalenkillä, koulumatkoilla... Nämä viimeiset pari kuukautta on satanut jatkuvasti. Milloin on viimeksi nähty kunnon auringonpaistetta? Tai kuivaa maata? Itseäni alkaa jo suorastaan ärsyttää, kun tiet tulvii vettä ja sataa. Siitä alkaa tulla jokaisella lenkillä masennusta ja tietenkin se siirtyy myös koiriin. Lenkkien jälkeen saa kuskata koirat suoraan pesuhuoneeseen pesulle. Tulisi jo ne paukkupakkaset ja paljon lunta. Forecasta katsoin ja ei ole ainakaan pariin viikkoon tulossa, nämä rapakelit vain jatkuu. En taidakkaan tykätä syksystä niin paljoa kuin luulin.

Tänään taas katsoin Lissun haavaa samalla kun kynin siitä irtoavaa pohjavillaa pois. Rapakeleistä huolimatta haava on parantunut hyvin ja vältyttiin tulehduksilta, kiitos suojapuvun ja ahkeran haavan puhdistamisen. Maanantaina leikkauksesta tulee jo kolme viikkoa, joten ollaan saatu jatkaa normaalia lenkkeilyä. 18. päivä on edessä vielä Lissun hampaanpoisto, toivotaan että siitäkin selvitään ongelmitta.

Aamulenkillä tokoiltiin Tuiskun kanssa vähän. Otettiin muutama seuruupätkä, maahanmeno ja luoksari. Hyvin se neiti meni siihen nähden miten se perseilee lenkeillä nyt juoksujen aikaan. Seuruussa meinasi jätättää ja kontaktia tiputteli mitä ei ole tehnyt pitkään aikaan. Maahanmenossa ja luoksarissa ei mitään ongelmaa. Nämä juoksut tuli ihan väärään aikaan, kun ollaan missattu nyt niitä treenivuoroja perjantaisin, ja varmaan ainakin kahdesta tullaan olemaan vielä pois. Tuisku pitäisi tämän kuun aikana ilmoittaa tamminäyttelyyn, toivottavasti tuo sen karva kasvaisi siihen mennessä.

Pahoittelen viimeaikaisia kuivia ja tylsiä postauksia, mutta sellaista tämä meidän arki on tällä hetkellä. Muutamia tenttejä ja isompia koulutehtäviä on edessä, mutta kunhan tämä kouluelämä tästä rauhoittuu, saan järkättyä meille vähän muutakin tekemistä. Minulla on ollut joka päivä neljään, jolloin ulkona on jo ihan pimeää kun pääsen koulustan joten en ole vaivautunut ottamaan kameraa ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti