tiistai 8. heinäkuuta 2014

Poissa maisemista


Tämä kolmikko on pyörinyt viimeisen viikon Kiimingissä. Ilmat ovat olleet todella kuumat varsinkin loppuviikosta, joten ollaan visusti pysytelty sisätiloissa.

Perjantaina suunnattiin pitkästä aikaa edellisen kodin ympäristöön treffaamaan kaverin nuorta labbisnarttua. Tuisku ja Lissu oli hieman varautuneita Kerttua kohtaan kun toinen oli niin innoissaan hyppimässä silmille. Lissu ei ikärasistina jaksanut välittää Kertusta koko lenkkinä, mutta Tuisku lämpeni loppulenkistä jo vähän ja saivat pientä leikkiä aikaan. Ei otettu kuin posekuva kolmikosta, lenkin aikana satoi sen verran paljon etten kehdannut muuten kuvia ottaa. Tulihan nuita pururatoja ikävä, kun koiratkin sai juosta koko matkan vapaana.


Sunnuntaina käytiin Koitelissa kävelemässä ja nautiskelemassa luonnosta. Käärmeiltä ja punkeilta onneksi säästyttiin, mutta auringonpaistetta saatiin taas karata varjoisiin paikkoihin. Päästiin vähän syrjäsemmälle saarelle hengaamaan jolloin koirat sai tutkiskella vähän paikkaa vapaana. Tehtiin vähän namijahtia josta neidit tykkää ihan mahdottomasti, saa molemmat kiihtymään nollasta sataan. Uimaan ei päästy kunnolla kun ei sopivaa ja turvallista paikkaa löytynyt. Tuisku viihdytti ohikulkijoilla hauskoilla tempuillaan samaan aikaan kun kuvasin sitä. :D


Maanantaina ajeltiin Jäälin soramontuille uittamaan koiria. Pohja oli tosi kiva, pelkkää sileää hiekkaa ja ei ollut ihan äkkisyvää, vesi oli kivan vaalean sinistä ja kirkasta. Tuisku sai uitua todella paljon, tosin vain namin perässä tuli pitempiä matkoja. Lissu on ennen vain kahlaillut mutta tällä kertaa kannoin sen muutaman kerran syvemmälle josta laskin veteen. Kerran se itse tuli niin syvälle että joutui uimaan. Aluksi uiminen oli melkoista läpyttelyä ja vähän hätäistä, mutta toisella kerralla uiminen oli jo huomattavasti varmempaa ja tyyli parempaa. Minäkin uskalsin mennä ihan kunnolla uimaan, jota ei ole tullut tehtyä viimeiseen kahteen kesään.. Kesän ensimmäinen käärmekkin bongattu, hyh!


Tuiskun ilmoitin jokunen päivä/viikko sitten Kiimingin ryhmikseen 2.8. Saa nähdä miten käy, on neidin karvat kuitenkin kasvaneet hyvin takaisin. Tokoilu on ollut vähän jäissä lähinnä kuuman ilman takia, sisällä ollaan tehty päivittäin pientä kapula- ja kaukotreeniä.


3 kommenttia:

  1. Ihana postaus! <3

    Mun koirablogissa on arvonta josta voi voittaa aktivointilelun ja koiran nameja! Jos kiinnostaa niin käyppä tsekkaamassa!

    http://kaksin-karkuteilla.blogspot.fi/2014/07/arvonta.html

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Manuaalilla, suljinajan ja aukon säädän sen mukaan mitä kuvaan (onko kohde paikallaan vai liikkeessä) ja millainen on valaistus.

      Poista