sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Todistusaineistoa ja koejännitystä

Muutama todistusaineisto siitä, että kyllä meidän Lissustakin saa hyviä kuvia kun sen kanssa kulkee kahdestaan ja neiti sille tuulelle sattuu!

Käytin tänään päivälenkillä koirat erikseen, Lissun kanssa käytiin kuvailemassa ja Tuiskun kanssa tokoilemassa. Tuiskun kanssa tehtiin ensimmäistä kertaa kaikki avo-luokan liikkeet peräkkäin kokeenomaisesti, palkkasin kuitenkin jokaisen liikkeen jälkeen makkaralla. Siis ei mitään ongelmaa! Pieniä huolimattomuusvirheitä jotka saadaan muutamalla toistolla korjattua.

Vire pysyi koko suorituksen ajan tosi kivana! Seuruu ok, käännökset oli siistit ja juoksuosuudessakaan ei jäänyt jälkeen tosin hieman erkani sivummas. Jäävät onnistu erinomaisesti. Luoksarin stoppi valui hitusen, mutta mulle tarpeeksi nopea. Noudossa ekalla kerralla varasti, kapula oli kuitenkin jo lentänyt maahan. Tuiskun mielestä mä taisin odotuttaa nouda-käskyä turhan pitkään joten lähti haukahduksen kera omalla luvalla. Toistin heti perään, jolloin saatiin puhdas suoritus, tosin perusasento oli hiukan vino. Kaukoissa ei muuten mitään ongelmaa, mutta se ensimmäinen istumaannousu... Miksi siihen ensimmäiseen istumaannousuun tarvitaan tuplakäsky? Muut vaihdot meni tosi hienosti. Täytynee kokeessa ennen yksilösuoritusta tehdä kaukoja kehän ulkopuolella jotta varmasti jää homma mieleen. Hyppyestettä ei ollut mutta tiedän että se (n pitäisi) on hallussa. Lopuksi tehtiin 3min. paikkamakuu ja olin koko ajan ison puskan takana piilossa (Tuisku ei nähnyt minua mutta minä näin juuri ja juuri Tuiskun) ja ihan rauhassa se makasi ympärillä liikkujista huolimatta.

Vielä pitäisi ainakin kerran käydä itse koepaikalla treenailemassa kokeenomaisesti, sitten voisin sanoa meidän olevan valmiina tähän koitokseen! Huijui, avoavoavo...

6 kommenttia:

 1. Muakin alkaa kohta jännittää. Pitänee käydä myös ostamassa koiralle kunnon palkat. Millanen käsky sulla on istumisessa? Äänenpainolla/sävyllä voi olla isokin merkitys. Mulla m-i-vaihdossa tulee hyvin korkea IStu. Ylempien luokkien suhteen mulla ei oo tätä, koska mulla on eri käskyt maahanmenoon ja istumiseen, jos ne tulee seisomisen kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo yleensäkki se eka m-i vaihto menee pieleen sen takia kun en ole "säätänyt" sitä äänensävyä oikeanlaiseksi. :D Mulla on ihan perus istu-käsky, ei nyt hirveen korkea mut tosi napakka IStu.

   Poista
  2. Kyllä se siitä, treeniä vaan. Mun pitäis nyt ahkerasti treenata oikeasti eikä vain ajatella treenaamista.

   Poista
  3. Haha, jotenkin niin tuttua että sitä ajattelee mitä ja miten treenata, mutta toteutus jää aina myöhemmäksi ja myöhemmäksi.

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia.
  Kertakaikkiaan kiva katsella näitä! :)
  Tuo toiseksi alimmainen, tykkään siitä aivan erityisesti.

  VastaaPoista