lauantai 1. marraskuuta 2014

Marraskuun ensimmäinen pakkasaamu


Monen päivän sateen ja loskan jälkeen on aivan ihanaa herätä aamulla kun ulkona paistaa aurinko ja maa on valkoisena kuurasta. On kylmä ja kuivaa. Tällaiset kelit täytyy tietenkin käyttää hyväksi joten postausta värittää muutamat otokset aamulenkiltä. Taas vaihteeksi sain tapella parin kuvan värien kanssa, vois ehkä joskus opetella käsittelemään kuvia paremmin.

Keskiviikkona oli taas ohjatun tokon vuoro. Aiheena illalle oli paikkiksen jätöt, nouto ja hyppy. Tunti aloitettiin paikkiksella, teimme kaksi makuuta aika lyhyillä ajoilla. Molemmilla kerroilla menin piiloon, Tuisku makasi rauhallisesti molemmat kerrat. Ensimmäisellä makuulla tosin meni aika vinoon.

Hypystä eikä noudostakaan ole mitään erityistä sepitettävää, Tuiskulla oli jokin hirveä imu muhun kun hypylle ei meinannut lähtä vaan tarjosi sivua ja noudollekkiin tarvittiin kerran tuplakäsky. Kun koiran sai liikkeelle suoritti liikkeet loppuun hyvin. Itsenäisesti treenattiin kaukoja, luoksaria ja otettiin vähän seuruuta.Torstaina suunnattiin koulusta tullessani Nallikariin katselemaan auringonlaskua ja rallittelemaan koirien kanssa rannalle. Ranta oli tyhjä joten molemmat pörrykät pääsivät vapaaksi. Lissulla tuttuun tapaan tuli jokin aivopieru ja juoksenteli ympäriinsä kuin päätön kana, mutta tällä kertaa yllätyin positiivisesti Tuiskun liittyessä seuraan. Vaikka mä olen pyrkinyt viime aikoina tarjoamaan enemmän vapaana juoksua koirille ei Tuisku ole juurikaan ottanut siitä iloa irti vaan samaan malliin ravailee mun lähettyvillä. Sinä iltana se juoksi niin paljon kuin niistä töppöjaloista voikaan päästä :D

Eilen oli omatoimitreenit. Tällä kertaa hölläiltiin aika paljon tein vain muutamia liikkeitä kokonaisena, muuten "hömpöteltiin" helppoja juttuja. Kaukot onnistui tällä kertaa tosi hyvin joka kerralla! Tuisku oli vähän laiskemmalla tuulella, mutta jaksoi kuitenkin tehdä onnistuneita suorituksia joten lopetimme treenit vähän aikaisemmin. Paikkis onnistui tosi hyvin, olin kaksi minuuttia näkyvillä, kävin palkkaamassa ja menin toisiksi kahdeksi minuutiksi piiloon, koira makasi koko neljän minuutin ihan rauhallisena muista välittämättä.

Huomiseksi suunnittelin vähän pitempää lenkkiä Hiukkavaaran pururadoilla ja ollaan myös saatu haasteeksi kaivella vanhoja lempparikuvia, niistä lisää huomenna!


2 kommenttia:

  1. Siis sulla on tosi upeita kuvia ! Itsehän vaan tuolla puhelimella kuvailen kun en omista edes kameraa saatika mitään järkkäriä :') vitsi vois kyllä itsekkin harjoitella kuvaamista oikeaoppisesti

    VastaaPoista