lauantai 15. marraskuuta 2014

Tämä taitaa olla tässä

Tällä hetkellä meillä pitäisi olla tulossa kotia kohti Tornion tokokokeesta, ehkäpä vielä hyvillä mielin kivasta ykköstuloksesta. Mutta ei. Ei vaan... Mä en löydä sanoja kuvaamaan tätä pettymyksen tunnetta, vaikka sinänsä tämän ei olisi pitänyt tulla yllätyksenä kun kyseessä on jälleen minun tuuri...

Viime viikon perjantain omatoimitreeneissä käytiin läpi kaikki avoimen luokan liikkeet kokeenomaisesti (tai no, ilman liikkurointia), ja Tuisku oli tosi hieno! Kaikki liikkeet onnistui niin mallikkaasti että varmasti kokeesta napsahtaa ykköstulos jos minä itse en kämmäisi mitään. Mutta, seuraavana maanantaina käytiin eläinlääkärissä haisevan peräpään ja kutisevan korvan takia. Tuomioksi tuli anaalirauhasen tulehdus ja korvassa hiiva jotka tarvitsivat välittömästi ab-kuurin. Näin ollen ei ollut meillä asiaa tokokokeeseen. Meillä ei ollut mitään mahdollisuutta huomata tulehduksia aiemmin jotta olisimme säästyneet ab-kuurilta, sillä koiralla ei ole missään vaiheessa ollut minkäännäköistä poikkeusta käytöksessä. Ja uskokaa pois, Tuisku kyllä ilmaisee hyvinkin vahvasti jos sitä vaivaa jokin.

Huhtikuussa meidän piti perua alokasluokan koe juoksujen takia, kesä treenattiin avoon ja ensimmäinen avoimen luokan koe piti perua juoksujen takia. Nyt kun viimein olisi ollut tilaisuus korkata avo ja juoksut eivät olisi tiellä, koira sairastuu ihan yhtäkkiä. Tää on tätä mun tuuria. Juuri kun kaikki palaset olivat loksahtaneet paikoilleen...! Nooh, jätetään kilpailut sikseen ja aletaan treenaamaan voittajan liikkeitä vakavemmin, käydään avosta hakemassa tarvittava tulos sitten kun tulee sopiva rako sille.

Ja mitä otsikkoon tulee, Tassujen kertomaa -blogi taitaa jäädä virallisesti tauolle, ei nyt ihan täysin kirjoittamattomaksi mutta hiljaiseksi kuitenkin. Postaustahti pitenee ja pitenee koko ajan ja tuntuu ettei mulla ole mitään annettavaa teille lukijoille. Kirjoittamisesta on tullut pakkopullaa, mielenkiinto on hävinnyt täysin tästä hommasta. Kyllä blogi pysyy vielä näkyvillä, ehkä minulla nousisi uusi into keväällä. Käyn kirjoittamassa meidän menoista silloin kun siltä tuntuu. Kiitos kaikille meidän lukijoille ja kommentoijille, onhan bloggaaminen ollut välillä hurjan mukavaa, mutta nyt en yksinkertaisesti vain jaksa panostaa tähän blogiin.

Meidän instagram-tiliä @lapphundtuisku päivitän hyvinkin aktiivisesti, joten sitä kannattaa seurailla jos haluaa uusia kuvia katsella.

Tuisku ja Lissu kiittää ja kumartaa!

1 kommentti:

  1. Kyllä se vielä siitä, usko pois. Mun tekee kans mieli heittäää blogi tauolle, koska mulle tulee asennevamma treenaamisen suhteen.

    VastaaPoista