perjantai 14. elokuuta 2015

Kesäloma oli ja meni


Niin se kesäloma meni ja viimeinen vuosi lähärikoulussa voi alkaa. En muista milloin viimeksi loma on kulunut näin nopeasti, vaikken juurikaan ole päässyt tekemään mitään kummempaa. Töissä olen käynyt, muttei esimerkiksi mökilläkään käyty yhtään kertaa. Noh, täytynee toteuttaa tämä tässä syksyn aikana. Huomenna me kuitenkin lähdetään Pudasjärven suuntaan, mökkeilyn sijasta ollaan koiranäyttelytunnelmissa. Tuisku "mummeli" pääsee tasan vuoden tauon jälkeen taas kehään :D Ja onhan se minustakin ihan kivaa kun niin paljon käynyt vain katsomassa näyttelyitä, nyt pääsee itsekkin juoksemaan kehään! Päästään testaamaan punaista blingbling -remmiä mikä voitettiin kesäkuvakisasta jokunen aika sitten, saapa nähdä tuoko onnea. Tämä varmaan lienee viimeinen kehä valioluokassa, seuraava näyttely on ensi keväänä kun Tuisku on oikeutettu vetskuihin.
Heinäkuussa käytiin mm. tsekkaamassa miltä Hailuoto ja sen rannat näyttää, lopputuloksena oli läjä tosi kivoja kuvia! Koirat sai juosta iiisolla merenrannalla vapaana (jälkikäteen luettiin Hailuodon esitteistä että koirat eivät saa olla vapaana juuri missään rannoilla, hups) kun olimme juuri sopivasti ihan keskenämme siellä.Oulu KVssa tuli myös pyörähdettyä turistina, jälleen oli nätsköjä koiria kehässä! Kojusta tarttui myös pitkään haaveiltu metrin mittainen grippihihna treenejä varten.
Alla vielä kaksi kuvaa Hailuodosta, täytyy ihan erikseen mainita että nää oli kyllä ehdottomasti reissun parhaimmat kuvat :D


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Hailuoto on kyllä ihan paras paikka! ;)

  VastaaPoista
 2. En kestä noita selällään pyörimiskuvia! Ihan loistavia! Tsemppiä kehään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kieltämättä varsinkin Lissu on melko hauskan näköinen :D

   Poista
 3. Moiii! :) Täähän sattu näppärästi, kun meillä on talvella yhteishaku ja mulla ei periaatteessa oo hajuakaan minne lähden, hups :D Oon kuitenkin miettinyt tuota lähärikoulutusta, niin haluisitko vähän kertoo mulle siitä? Mimmosta se on, onko paljon lukemista, millaiset ne pääsykokeet sinne oli ja ylipäätään kaikkea oleellista, et uskokkaan miten kiitollinen olisin, joten kiitos jo valmiiksi ja hyvää viikkaa lähärikoulutus vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki voin vähän infota :)

   Pääsykokeet ei ollut sen kummemmat, oli "tentti" jossa oli yksinkertaisia matikanlaskuja sun muuta, sitten oli joku psyykkinen testi jossa oli paperilla esimerkiksi piste/viiva tms jota piti jatkaa jonkunnäköiseksi piirrustukseksi mikä tuli itsellä ekana mieleen (toivottavasti tajuat:D?). Sitten oli yksilöhaastattelu jossa vain vähän kyseltiin että mikä asiakasryhmä erityisesti kiinnostaa ja onko varma siitä että hoitoala on se oma juttu.

   Opiskelun rankkuus vähän vaihtelee, on jaksoja jolloin on rankkaa tai sitten hyvin lepposta. Toki on paljon luettavaa (sairaudet yms.), mutta hyvin pitkälti kaiken oppii käytännön tunneilla ja työharjoitteluissa. Minä oon erittäin laiska lukemaan mutta silti olen selvinnyt tenteistä sun muista hyvin arvosanoin joten lukemisen tarve ei ole mitään lukiotasoa :D

   Koulutus kestää tosiaan sen kolme vuotta, kaksi vuotta on perusopintoja ja kolmantena vuonna suuntaudutaan haluamaan osaamisalaan (vaihtoehtoina mm. lapset ja nuoret, sairaanhoito ja huolenpito, mielenterveys ja päihdetyö, vanhukset, vammaiset jne.)

   Kaikenkaikkiaan oon tykännyt tosi paljon tuosta koulusta, mikäli hoitoala tuntuu omalta :)

   Poista
 4. Ihania nuo kaikki kuvat :) Ihastuin totaalisesti tuohon toisena olevaan ja 15. olevaan kuvaan.

  VastaaPoista