torstai 8. lokakuuta 2015

Syys- ja lokakuun kuvapläjäys

Varoitus, nyt on luvassa aivan hirveä määrä kuvia (taas). Mitään ihmeellisempää ei ole tapahtunut, ollaan tokoiltu voivoijuttuja (vihdoin olen hommannut sen metallikapulan ja ruututarvikkeet) ja treffattu Elinaa ja koiria pariin otteeseen, näistä tapaamisista muutama kuva alla. Suunnitteilla olisi taas syyslomalle uutta lenkkiä uusissa maisemissa, jännällä odotellaan.. :) Päästiin aloittamaan hallikausi lappalaiskoirien vuorolla jolla treenaillaan taas joulukuuhun asti.

Kuntoa on yritetty kohottaa, olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja yrittänyt mahdollisimman paljon, normaalia enemmän juoksuttaa koiria irti metsässä pidempää lenkkiä. Tänään esimerkiksi käytiin abouttistarallaa 8km lenkki 2h ajalla, vähän alle puolet ajasta saivat juosta irti metsässä, mutta koko matka kuitenkin pehmeällä alustalla, peltopolulla ja hiekkateillä. Mulla riittää kävelyvauhtiakin sen verran että koirat ravaa reippaasti remmissäkin. Syötin neideille myös kuurin Cartivetin glukosamiini + msm tabletteja, tarkoitus olisi jatkaa näiden aineiden antoa heti kun mahdollista. Ainakin Tuisku on piristynyt ihan hurjasti metsälenkkien ja lisääntyneen aktiviteetin vuoksi, neiti saa ihme energiakohtauksia ja juoksee metsässä kuin päätön kana :D Ennen se ravaili rauhassa metsäpolkua pitkin, mutta ei, nykyisin me Lissun kanssa katsotaan kun neiti valitsee polun sijasta umpimetsän ja vetää siellä puskien ja varpujen läpi tuhatta ja sataa.

Laitellaas vielä ennen kuva-aaltoa video Tuiskun oravatempusta-


Savumerkin Sudenhetki "Taika", kaunokainen!

Taika kieli poskella <3

Lappalaiset Lumo, Tuisku ja Taika

Uusi putki on todettu erinomaiseksi! Tulevaisuudessa on olisi tarkoitus keräillä tokovideo tämänhetken tilanteesta. Edelleen kannattaa seurailla Tuiskun instagramia jos kuvat kiinnostaa, sinne päivittelen päivittäin.

7 kommenttia:

 1. Vitsi, pitäisi varmaan joskus tulla hurttien kans treffaamaan teitä sinne päin. Matka ei oo pitkä eikä opiskelijakortilla maksa paljoa käydä päiväreissua Oulussa.

  VastaaPoista
 2. Nää sun kuvat on kyllä niin hienoja! Mikä putki sulla on? Muistelisin, että oot siitä joskus maininnut, mutta nyt en huomannut, kun koitin selata :D

  VastaaPoista
 3. Teidät on haastettu! http://pikkuisettassuttajat.blogspot.fi/2015/12/luukku-16-11-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Teille olis haaste! :)
  http://maalaislappalaisenelamaa.blogspot.fi/2015/12/taas-haastetta-kolme-kappaletta.html

  VastaaPoista