torstai 14. maaliskuuta 2013

Karvan puunailua

Niin se loma vaan loppui ja takaisin koulun penkille. En kyllä tykkää yhtään. Lomalla tuli lenkkeiltyä pitkästä aikaa paaljon, nyt ollaan takaisin arjessa ja illat saa viettää koulujuttujen parissa (paitsi että enhän minä mitään läksyjä jaksa tehdä). Seuraavat kuukaudet on täynnä kokeita ja kun viimeinen peruskoulun kevät menossa niin ehkä sitä pitäisi panostaakkin, vaan ei jaksa. Tosiaan, luvassa on myös pieni treenivideo Lissun pan harjoittelusta.


Toissapäivänä käytiin M&Mssä shampoon hakureissulla. Kyselin myyjältä jotain joka sopisi pitkäkarvaiselle ja antaisi vähän tuuheutta lisää ja hoitaisi turkkia. Extra Body-merkkistä shampoota tuli ostettua, täysin uusi shampoo ja innolla odotin mitä jälkeä tekee turkkiin. Toisaalta taas vaivasi myös että toivottavasti Tuiskun iho ei kärsi tästä operaatiosta. Illalla oli luvassa pesu, ensin harjailin takut pois ja eikun suihkuun. Vaan ei se karva meinannut millään kastua, suorastaan hylki vettä koko ajan. Kunnon suihkuttelun jälkeen karva oli vihdoin edes vähän märkä ja vaahdotin sen kunnolla shampoolla. Hirveen kauan en antanu sen vaikuttaa, kuitenkaan kun ei tiennyt ollenkaan kärsisikö iho. Suihkuttamiseen sain äitiltä apua että saatiin varmasti turkki puhtaaksi shampoosta. Suihkun jälkeen Tuisku sai vähän levähdellä, ennenkuin rupesin föönäämään. Föönauksen aikana sain myös vähän tsiikailla neidin ihoa, ja hyvältähän se näytti joka paikassa. Kauan sitä meni föönätä, vihdoin sekin tuli valmiiksi. Ja olihan se neiti pörröinen! Turkki oli tosi hyvännäköinen, ja tuuheuttakin on tullut. Joten täytyy sanoa että oon tosi tyytyväinen tuohon shampooseen! Turkki näyttää nyt tosi hyvältä, iho säilyi kunnossa, eikä mitään muitakaan oireita. Joten tätä tulen käyttämään jatkossakin! Tosi hyvä ostos. Eilen harjasin Tuiskun vielä läpikotaisin ja milloinhan viimeksi turkki on ollut näin hyvässä kunnossa. Takkujakaan ei löytynyt ollenkaan. Nyt kelpaa mennä sunnuntaina mätsäriin ja seuraavana sunnutaina, pitkän näyttelytauon jälkeen, Siilinjärvelle erkkariin. Alla siis ennen-jälkeen kuva Tuiskusta.

Tähän väliin voisin vielä tunkea Lissun treenivideota, anteeksi en tiedä mikä ihme musiikki tuossa on, tube antoi jotain vaihtoehtoja kun pakko oli oman äänen päälle saada jotain (no en osannut mykistää), kuulosti niin järkyttävältä :--D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti