maanantai 4. maaliskuuta 2013

Vähän kevään suunnitelmista

Aurinko. Aah. Se lämmittää jo niin ihanasti. Tulee itselle vähän keväinen fiilis kun kurkkaa tietokoneen näytön taakse ja ulkona paistaa aurinko ja timanttisia lumihiutaleita sataa. Koko päivä tekisi mieli viettää ulkoilmassa, tällaisella kelillä olisi mahtava käydä vaeltamassa jossain päin. Tällä hetkellä toivon että lumi voisi jo sulaa pois ja kesä voisi alkaa. Toisaalta, jäät sulaa eikä merenjäällä voi käydä enään heittämässä pitkiä lenkkejä.
Tänään vietettiin taas koko aamupäivä koirapuistossa. Suurin osa ajasta saatiin viettää ihan kolmestaan, mutta parhaitenhan nuo kahdestaan leikkii. Myöhemmin puistoon tuli toinen lappari ja portugeesi. Portugeesi oli hirveen kiinnostunut neitien takapuolista, ja muutamaan otteeseen Lissu-Lisbe komensi kunnolla. Mä en ymmärrä miksi hirveen monet uroskoirat onniin kiinnostuneita nuiden peräpäistä, vaikka juoksuista on muutama kuukausi eikä nyt pitäisi olla alkamaisillakaan, Tuiskulla ainakin juoksuväli on melko pitkä. Viivi-lappari tosin oli molempien mielestä hirrveen kiva, ja jopa Tuisku rellesti pitkin koirapuistoa Viivin kanssa. Milloinhan viimeksi Tuisku on niin paljon juossut koirakamujen kanssa, yleensähän se seurailee vain sivusta. Hyvä juttu, et Tuiskukin (thelaiskimuskakkimus) saa kunnon liikuntaa ja kerrankin sillä on hauskaa. Huomenna jos hyvä sää sallii lähdetään Oritkariin päiväksi taas lenkkeilemään.


Niin tosiaan otsikkoon viitaten, aattelin nyt raapustaa tänne vähän tämän kevään suunnitelmia mitä on nyt edessä. Tälle kuulle on luvassa 17. päivä mätsäri Hiukkavaarassa, jonne mukaan lähtee ainakin Tuisku. Katsellaan nyt mitä teen Lissun kanssa, otanko mukaan vai en. Ensimmäinen ongelmahan olisi se, että jos molemmat saisi samanlaisen nauhan, mulla loppuisi kädet. Tälle kuulle on myös vielä luvassa Siilinjärven erkkari Tuiskun kanssa. Kuten aikaisemmin sanoinkin, tavoitteena on se ERI kera SAn. Huhtikuulle ei ole luvassa mitään erityistä, muutakuin että omistaja lähtee keikalle Helsinkiin. Huhtikuussa varmaan alkaa haut tokoryhmiin, jolloin yritän Tuiskun kanssa päästä johonkin ryhmään OKKlle. Lissun kanssa odotetaan että jossain järjestettäisiin alkeiskurssi. Toukokuussa on näillä näkymin luvassa ainakin kaksi näyttelyä, 4.5 Oulainen ja 9.5 Raahe. Loppukuusta olisi myös Kuopio KV, mutta se on vielä todella epävarma. Kesän näyttelyt ei ole vielä päätetty, ja vielä ei ole tietoa onko ulkomaanreissuja luvassa. Näillä mennään tällä hetkellä, muutoksia voi toki tulla.
2 kommenttia:

  1. Siirrä toinen sinisiin, jos tulee saman värinen nauha :) Mua kiinnostais tulla Nalan kans, mut kyyti on ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinnojoo, voihan sen niinkin tehdä. Muutenkin siellä tahtoo olla todella ahdasta, voisi olla Lissulle aika ahdistava kokemus.

      Poista