sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hyvä kakkonen!

Tänään vietettiin sunnuntai taas Lissun kanssa mätsäillen, ja päästiin testaamaan blinghihnaa ekaa kertaa. Ja täytyy sanoa että taitaa sittenkin blingbling-remmit tuoda onnea näyttelyissä! Tänään oli hieno päivä, ei ainoastaan sään suhteen, vaan myös meidän suoristuksen.

Saavuttiin mätsäripaikalle noin puolta tuntia ennen kehien alkua, ja oltiin juuri sopivasti toisia ilmottautuneita monirotuisista ja päästäisiin ensimmäiseen pariin. Kehät alkoivat yhdeltä, ja ennen monirotuisia oli JH. Se sujahti äkkiä ohi ja pääsimme kehään. Tällä kertaa Lissu seisoi tosi hyvin, eikä edes kovinkaan harottanut jalkojaan sinne ja tänne, ja antoi nätisti mun asetella sen etujalat paremmin. Monirotuisia oli ilmoitettu vain 6 kpl, joten kaikki menivät samantien kehään, eikä niin, että olisimme menneet pareittain ja punainen ja sininen nauha olisi jaettu. Lissu antoi tuomarin nätisti koklata kroppa läpi, ja hampaatkin sai hienosti katsottua. Liikkeessä Lissu vähän harmikseni hyytyi, mutta hienosti se meni. Sitten tuomari alkoi kertomaan tuloksia. Kaikki kuusi koiraa sijoitettiin. Neljä oli jo sijoitettu, ja ajattelin että nyt me olemme kolmansia, hieno homma! Vielä kolmaskaan sija ei mennyt meille, ja hymy väkisinkin levisi naamalle, ja päässä mietin entäpä jos me sittenkin voitetaan. Tuomari sanoi että Lissun ja toisen koiran välinen valinta oli todella hankala. Kakkoseksi kuitenkin tuli meidän Lissu. Tuomari sanoi Lissun olevan hänen lemppari, mutta kakkossija tuli juurikin sen takia, että Lissu hieman hyytyi liikkeessä. Toinen sija on jo meille kuitenkin suuri voitto, varsinkin kun tuomari sanoi Lissun olevan hänen lemppari. Palkinnoksi saatiin pussi koiranruokaa, sekä iso, todella iso ja mehevä luu. Kotiin tultaessa Lissu pääsikin heti rouskuttamaan sitä, ja melkoinen lihansyöjä onkin!


Seuraava mätsäri taitaakin olla taas ensi vklp, ja lähdetään taas Lissun kanssa valloittamaan tuomari.

PS. Nyt mulla menee hermo tämän bloggerin kanssa, keskeytän kokonaan tämän Toivepostaus-kyselyn, koska tämä blogger ei näytä oikeita äänestystuloksia, pari päivää kuusi oli vastannut kyselyyn, nyt muka nolla! Sen sijaan voisitte kommentoida tähän postaukseen (rohkeasti vaan, olisi kiva tietää minkälaisia postauksia huima lukijamäärämme haluaa. 46 lukijaa, kiitos!), minkälaisia postauksia haluaisitte lukea meidän blogissa.

2 kommenttia:

  1. Se alkaa näyttämään äänestystulokset parin päivän sisällä. Mulla kävi samoin.

    VastaaPoista
  2. Onnea teille! Jospa mekin päästäisiin ensi viikolla oulun mätseihin. Päivä koirien silmin voisi olla ihan mielenkiintoinen postaus.

    VastaaPoista