keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Masentavat rapakelit

Noniin, niin se kevään kurakausi alkoi ja vettä tulee kaatamalla kaiken aikaa. Joka paikka tulvii vedestä lumien sulaessa. Kameraa en ole ulkoiluttanut kertaakaan, tämmöisellä harmaalla sadekelillä ei kovin kivoja kuvia tule. Ainoa positiivinen asia on se, että lämpötila on pysynyt reilustikkin plussan puolella. Lenkit ovat muuttuneet pieniksi pissitysreissuiksi, ja Tuiskua saa raahata mukana. Mä en vieläkään ymmärrä miten koira voi olla nuin... nuin.. hienohelma? Koirienhan pitäisi nauttia ravasta, vaan tämähän neiti ei tee muutakuin sipsuttaa menemään ja yrittää viimeiseen asti välttää kastelemasta tassuja. Suorastaan huvitti katsoa, kun kävelytien reunasta meni ehkä noin 10cm leveä jääkaista, ja Tuisku yritti viimeiseen asti tasapainoilla sitä pitkin ettei vaan tarvisi märälle asvaltille astua. Huhhuh.

Tänään sain onnekseni kuulla kemiantuntien peruuntuneen, joten pääsin lähtemään jo yhdeltä koulusta. Kotona odotti paketti, vihdoin Lissun blingbling-remmi saapui! Aivan ihana hihna, päästään testaamaan jo viikonloppuna. Kun kerta koulusta pääsin näin aikaisin, lähdin heti polkemaan Mustiin&Mirriin hakemaan ketjukurkkaria hihnaan, vaikka vettä satoi kaatamalla ja matkaa oli muutama kilsa. Oli sen arvoista kuitenkin, näppärän ketjukurkkarin sain vain eurolla. Nyt on molemmilla neideillä hienot remmit joilla kelpaa mennä kehäilemään. Vielä en oo tainnut kertaakaan mainostaa, molemmat blingit tilattu täältä.
Meidän tokorintamalle ei kuulu kummoisia, nyt jäädään pienelle kevättauolle, mulla ei oo mitään järkeä yrittää treenata ulkona, koska hyvä että Tuisku suostuu edes kävelemään pihalla. Sisällä tottakai otetaan pientä tottistelua, ja päätin Tuiskulle opettaa seuruussa täykkärin ihan uusiksi. Mitenhän mä sen osaan selittää, siis kun minä käännyn vasemmalle täyskäännöksen, niin Tuisku kääntyy oikealle ja kiertää mun takaa takaisin viereen seuraamaan. Tajusitte varmaan. Lissun kanssa ollaan treenattu vain perusasentoa, odottelen nyt että OKKlle tulisi tokon alkeiskurssi, en halua itse opettaa kaikkea etten vain sössi mitään.

Seuraavat näyttelyt Tuiskun kanssa on Raahen ryhmis 9.5, Oulaisiin ei sit päästykkään, joka harmittaa kovasti. Mutta innolla odotan Raahen reissua, Kipinä tuomarina lappalaisilla.

PS. Toivepostauksen kysely päättyi, ja kaksi vaihtoehtoa sai samanverran ääniä, joten pistin part II käyntiin.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava tuo Lissun hihna. Tykkään tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin tykkään paljon. Hihna oli vielä alennuksessa, niin oli pakko tilata.

      Poista