tiistai 21. toukokuuta 2013

Mut sit mä törmäsin enkeliinPäivät ollaan saatu nautiskella auringonpaisteesta ja ollaan odoteltu kesäloman alkua. Ei me mitään olla tokoiltu ja ajateltu nuorten SM-tokoja sun muita, kunhan ollaan vaan vietetty normaalia ja tylsää elämää auringonpaisteessa makoillen. Päivisin on niin kuuma, että ollaan yritetty välttää kovin touhuamasta ulkona silloin, joten koirien aktiviteetitkin vähentynyt. Ja Tuiskusta välillä huomaa että neiti tarvisi vähän tekemistä. Nooh, joku viileä ilta voisimme käydä tottistelemassa.Kuten tiedätte että pidän valokuvaamisesta paljon, olen taas parin päivän aikana yrittänyt (jaa no yritykseksi jäikin) panostaa kuviin enemmän ja oppia uusia kikkoja. Kuvat löytyy tästä postauksesta, kommentoikaa, löytyykö niistä mitään hyvää? Kaikki alueen kuvauspaikat olen jo kuluttanut loppuun, ja kaikenlisäksi pelkästään näiden kahden kuvaaminen kerrasta toiseen alkaa jo kyllästyttää. Risujen ja oksien ja muun luonnon kuvaaminen ei innosta, en millään tahdo saada sellaisista kuvista mielenkiintoisia. Pitäisi joku päivä miittailla koirien kanssa että saisi lisää kuvattavaa.

Mua ärsyttää suunnattomasti kun tässä lähellä ei ole mitään missä uittaa koiria. Oulujoellakaan ei kauaa voi käydä, kun kuumina päivinä ihmisiä pyörii jokapuolella. Voi miten elämä olisi helpompaa jos olisin jo täysikäinen ja auto olisi käytössä. Reissaisin varmaan jokapaikassa, uittamassa, miittailemassa, vaeltamassa, ja erityisesti näyttelyissä. Odotan innolla ensimmäistä pitkää näyttelyreissua jolloin saan yksin hurruutella autolla.

HUOMHUOM! Aika vähän on tullut blogeja TÄNNE, vielä päälle viikko aikaa linkata blogeja, pistäkää linkkiä tulemaan jos ette vielä ole saaneet aikaseksi!

3 kommenttia:

 1. Nää sun kuvat on tosi hienoja - itsekin harrastan valokuvaamista ja näen näissä potentiaalisuutta. Ehkä vähän peruskoirakuvia nämä on, tutuilla asetelmilla yms. joten suosittelen kokeilemaan erikoisempia kvauskulmia jos suinkin mahdollista! Mutta jatka samaan malliin, oikeaan suuntaan olet menossa!
  Mikä kalusto sulla muuten on kameroinnissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta, pitää pistää korvan taakse! Mulla on Canon eos 500d ja putkena canon 50mm 1.8 :)

   Poista
 2. Mä odotan myös sitä, että pääsen ite huristelemaan tapahtumiin.

  VastaaPoista