sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tokoilua videon kera

Tänään otin kahteen otteeseen Tuiskun kanssa tokotreenit. Ensimmäiset otin päivälenkillä, mutta nämä reenit jäivätkin aika lyhyeen. Koiralla motivaatio nollassa, seuraaminen oli väljää ja tuli varmaan viisi metriä takana. Remmi kiristyi moneen otteeseen ja seuraaminen muuttui välillä jonkinsortin kiskomiseksi. Syynä oli luultavasti kuumuus ja nameina mulla oli vain kuivanappuloita. Keskeytin reenit siihen, ja voin sanoa että sain pettyä taas kerran. Kaikkea hankaloittaa se, että meillä ei ole hyvää treenipaikkaa missä treenata, ja Tuiskuhan on erittäin tarkka alustasta tassujen alla. Nurmikolla ei voi tokoilla kunnolla. Kymmenen minuutin matkan päässä on päiväkoti jonka vieressä hiekkakenttä, pitää joskus käydä siellä kun siellä ei ole porukkaa.

Iltaruoan aikaan päätin sitten käyttää tämän päivän iltaruoan palkkiona. Olen löytänyt meille sen parhaimman palkkaustyylin, ja se on ruokakuppi. Kaikista parhaiten liikkeet onnistuu, kun palkka on vähän kauempana ruokakupissa. Tuiskulla on pahin tapa kytätä mun käsiä, ja ruokakuppipalkkauksella sitä ei tapahtu. Kaikenlisäksi saan siihen vähän lisää vauhtia tällä tyylillä. Ahtaassa sisätilassa otin pienet tokoilut, on siinä sen verran tilaa että vähän voi treenata. Ja muistin sen ottaa videollekkin jonka näette alla. Tosiaan, täykkäri alkaa olla jo ihan semihyvän näköinen, ensimmäisellä kerralla annan pienen käsimerkin vahingossa, oon kova sohimaan mun käsillä. Mutta muissa se sujuukin jo paremmin. Pientä säätöä se on, kun nuin vähän tilaa on käytössä. Olen nyt päättänyt alkaa treenaamaan ihan tosissaan, ja treenit tehdään aina niin, että iltaruoka on palkkiona, se saattaa kuulemani mukaan nostaa koiran motivaatiota. Eiköhän me tästä päästä jotenkin vauhtiin!


PS. Unohdin edellisessä postauksessa kysyä, mitä olette mieltä blogin uudesta ulkoasusta? Värimaailma ensin vähän epäilytti minua, mutta päätin kokeilla jotain erilaista.

2 kommenttia:

  1. Tuiskuhan tekee innokkaasti :3 ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tommosella wannabe tokokoira-tuulella :D Tuisku kiittää!

      Poista