maanantai 28. huhtikuuta 2014

Lonkka- ja kyynärkuvaukset

Tänään koitti kauan odotettu päivä, Tuiskun lonkka-ja kyynärkuvaukset. Suunnattiin akuuttiin hieman ennen varattua aikaa, joka oli 13.30. Lääkäri suoritti ensin perustarkastuksen, tarkisti hampaat, kuunteli sydämen ja keuhkot. Sydän löi tasaiseen tahtiin ilman sivuääniä ja molemmat keuhkot kuulostivat puhtailta. Seuraavaksi lääkäri pisti Tuiskun reisilihakseen rauhoitusaineen.

Tuisku ei meinannut millään nukahtaa. Se taisteli väsymystä vastaan ihan viimeiseen asti, vielä 10-15min jälkeen pistoksesta neiti käppäili huoneessa joten lääkäri antoi hieman lisää ainetta. Johan se rauhottui, mutta vielä yritti sätkiä vastaan kun nostimme sen pöydälle kuvattavaksi. Loppujen lopuksi taisi rauhoittua hyvin.

Odoteltiin ja odoteltiin, kunnes minut kutsuttiin istumaan Tuiskun viereen heräämöön. Tullessani neiti oli vielä unessa, mutta pikkuhiljaa simmut aukesi ja pörrö katseli vähän ympärilleen. Koira oli vielä sen verran uninen, että menimme katsomaan kuvat.

Kyynärät olivat täysin puhtaat ja terveet 0/0, jee! Lonkatkin olivat ihan hyvännäköisiä. Lääkäri arvioi lonkat B/A:ksi, mutta varoitteli että ne voidaan todeta myös C/B:ksi. Toinen lonkka oli hyvässä kunnossa, mutta toisessa oli hieman löysyyttä lonkkamaljassa. Lääkärin mukaan tilanne ei ole huono, mutta nivelrikon riski on kuitenkin olemassa. Nyt jännäillään mitä he kennelliitossa sanovat!

Surkeaa kännykkälaatua, mutta saa kelvata. Vasemmalla unenpöpperössä kotimatkalla, oikealla heräämössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti