sunnuntai 24. elokuuta 2014

Yo quiero estar contigo, vivir contigo


Selvästi työssäoppiminen painaa liikaa harteillani kun en viitsi istahtaa koneelle edes hetkeksi kirjaamaan. Täksi viikonlopuksi pääsimme rauhoittumaan metsän uumeniin kun lähdettiin perjantai-iltana kohti Pudasjärveä. Valitettavasti olen niin väsynyt etten jaksa kummoisempaa tekstiä kirjoittaa, onneksi kuvat puhuvat puolestain! Löydettiin muutama uusi lenkkipolku jota pitkin pääsimme mitä kivempiin maisemiin. Lauantaina puuhailtiin kapulan kanssa sisällä, Tuisku oli pätevä ja toi kapulaa ihan omatoimisesti suoraan sivulle <3 Yhden kerran tiputti selkäni takana mutta nosti heti ja toi sivulle. Pari kertaa tuli hieman liian eteen mutten alkanut korjaamaan kun fiilis oli tosi kiva.











Kännykkäkuvat on laadukkaita! Suurimmassa osassa kuvista Lissu menee omia polkujaan mutta sain minä sen muutamaan kuvaan kun sattui olemaan hihnassa rauhottumassa... Välillä tuntui siltä että neiti meinasi juosta itsensä hengiltä.

8 kommenttia:

  1. Mitä kokoa nuo sun valjaat on ja samalla pakko kysyä, että minkä kokoset kaulat tytöillä on? Meillä on muistaakseni S-koon valjaat molemmilla ja kaulanympärys säädetty niin pienelle kun vaan voi. Mä veikkaisin, että teillä on sama koko, mutta ehkä meidän koirissa on iso ero :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. S-koon valjaat on joo, kaulanympäryksen mitasta ei pienintäkään muistikuvaa. :D Voihan nuo olla vähän löysällä tuosta edestä, oon kyllä säätänyt ne M&M:n tubessa olevan valjasvideon mukaan. Mutta onhan nämä molemmat myös melko rotevia edestä!

      Poista
  2. ^Se joo. Meillä molemmat on eri kokosia. Mä en oo koskaa kattonukaa koko videoa :D

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja ihania maisemia! :)

    VastaaPoista
  4. Todella hyviä kuvia :)

    VastaaPoista