maanantai 30. syyskuuta 2013

Karvaton kehäkettu

Muutaman päivän aikana molemmat koirat ovat pudottaneet ihan kaiken pohjavillan. Lissu on muuttunut ihan mustaksi kun valkoinen pohjavilla on kynitty pois. Lissun kohdalla se ei haittaa, siitä on tullut oikea sporttineiti. Mutta Tuisku.. Voi herranpieksut. Se ei ole koskaan tiputtanut nuin paljon karvaa. Sillä on ihan oikeasti reidet täysin kaljuna, ei ole kuin parin sentin mittaisia ohuita karvoja. Kyljissä ja selässäkin on vain ohut päällyskarva. No, on sillä sentään nyt hienot kurvit! Tuisku haisi ihan p*skalle joten oli pakko pestä se eilen illalla, ja sehän irroitti ihan viimeisetkin karvat. Onneksi mulla on se tuuheuttava shampoo, joten päällyskarva sai vähän tuuheutta. Mutta on kyllä monien kinttaiden ja villapaitojen edestä tullut kynittyä niistä tuota pohjavillaa. Tuisku on kyllä karmean näköinen, voi olla että kotiudutaan EHn kera ensi vklp erkkarista. Noh, mutta onneksi se on ihan täällä kotikaupungissa. Tietääpähän myös etten ilmoita sitä enään mihinkään tälle vuodelle, saa nyt rauhassa kasvattaa turkin tammaria varten.

Ilmoitin itseni Tuiskun kanssa taas lokakuusta huhtikuuhun kestävään lappalaiskoirien treenivuoroille OKKn hallissa. Päästään mekin treenaamaan häiriössä, ja vihdoin saadaan meille paikkisseuraa. Katsellaan miten treeneissä alkaa mennä, jospa päästään tämän vuoden lopulla tai ensivuoden alussa sinne tokokokeeseen. Lenkillä oon ottanut lyhyitä seuruupätkiä, varsinkin juoksupätkiä kun Tuisku on ollut todella innoissaan.

Näin lopuksi voisin sanoa että miksen saa enää millään Tuiskusta hyvää rakennekuvaa.. Se ei vaan millään onnistu, johtunee varmaan siitä että joudun ottamaan ne yksin. Kaikenlisäksi Tuisku on alkanut aluksi luimistelemaan korvia ja kamera kerkeää napsia kuvat ennenkuin se ne jaksaa nostaa.


5 kommenttia:

 1. Mun koira vietti kesän talviturkissa ja nyt päätti vaihtaa karvat bikiniin, voin sanoa että on vielä karvattomampi kuin Tuisku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuo Tuisku on kyllä melko karmean näköinen livenä. :D

   Poista
 2. Meillä sama! Kodalla varsinkin.. se on päättäny kaljuuntua ihan kokonaan. Se on järkyttävän näkönen kynitty kana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä ollan myös ihan kynittyjä kanoja. :D Tuisku ei oo koskaan tiputtanut ihan täysin pohjavillaa, nyt ei ole edes kaulusta.

   Poista
 3. Olit näköjään tehnyt jo tämän, mutta kuitenkin----> http://auringonlaskussa.blogspot.fi/2013/10/liebster-blog.html

  VastaaPoista