keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tilannepäivitys

Viimeperjantain jälkeen ei ole käynyt mielessäkään kirjoitella blogiin, on ollut niin paljon koulujuttuja ja muita kiireitä. Koiria en ole jaksanut vaivautua kuvaamaan joten saatte nyt kuvattoman postauksen. Mutta, taas on käynyt sitä sun tätä ja kaikenlaista on tullut pohdiskeltua joten eiköhän ole aika päivittää blogia.

Ensimmäiseksi voisin aloittaa siitä, että kävin siis todella pitkästä aikaa raveissa lauantaina. Kamera lähti mukaan, oli mukava kuvata jotain vähän erilaisempaa kohdetta kuin koirat. Sain ensimmäistä kertaa elämässäni muistinkortin täyteen ennenkuin tyhjennän sen koneelle, n. 1700 kuvaa tuli otettua päivän aikana. Aika pieneen osaan olen tyytyväinen, hevoset ravasi niin jumalatonta vauhtia ettei meinannut suljinajan nopeus riittää pysäyttämään liikettä. Onneksi oli valoisaa. Välillä vähän turhankin aurinkoista. Kuitenkin, lämppärit varsinkin oli niin lumoavan komeita ja lihaksikkaita ettei järki kestänyt. Tuli jotenkin ikävä niitä aikoja kun ramppasi tallilla joka viikko. Ehkä mä tässä lähiaikoina lähden ratsastamaan johonkin. Kunhan joku päivä saan käsiteltyä kuvia voisin laittaa pari onnistunutta otosta blogiin.

Sitten, meidän harrastuspuoli. Ilmoitin Tuiskun pari päivää taaksepäin ensikuun erkkariin, innolla odotan mitä sieltä tulee, tuskin mitään kummempia tuloksia. Tuomarina on Esko Nummijärvi, eikä mitään tietoa mitä tulee sanomaan Tuiskusta, vaikka olen hieman stalkkinut millaisia arvosteluja on kellekkin antanut. Erkkarin tokokokeen ilmot sulkeutui toissapäivänä, arvatkaa ilmotinko Tuiskun. No en ilmonnut. Typerä jänishousu, en vain kestäisi sitä jännitystä ja varmasti menisin pilaamaan sillä koko suorituksemme.

Mun pitäisi saada Lissu hierojalle. Sillä olisi ihan selvästi sille tarve. Ensimmäinen sopiva aika hyvälle hierojalle olisi vasta kahden kuukauden päässä, joka on mielestäni ihan liian pitkä aika. Pitää nyt katsella muita hyviä hierojia, ja yrittää varata aika. Olisin halunnut ajan tälle viikolle, vaan itsepähän jätin näin myöhään. Nimittäin viikonlopuksi suuntaamme taas mökille koirien kanssa, ja en malta odottaa että pääsemme liikkumaan metsässä. Meillä kaikilla kolmella on alkanut lihaskunnon kehittäminen, kaikille yritetään saada vähän lihasta. Ollaan jo pariin otteeseen kokeiltu uutta lajia, canicrossia! Tuiskun kanssa ei ole mitään ongelmaa, neiti juoksee hienosti edellä käskystä, mutta voi Lissu. En kehtaisi Lissua jättää yksin kotiin, tarviihan sekin lenkkiä, muttakun se ei pysy vauhdissa. Ja luulenpa että juuri sen takia sen pitäisi päästä hierojalle, nimittäin juostessa sen takapää ei kyllä näytä yhtään hyvältä, varmasti siellä on jotain jumeja. Mutta, saa nähdä saanko ensiviikolle varattua ajan, en usko että ennen mökille lähtöä sitä saan, vaikka haluaisinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti