sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Sateinen mökkiviikonloppu
Nyt on tyytyväisinä kotiuduttu takaisin tänne betonin keskelle sateisen ja märän viikonlopun jälkeen. Koko mökkeilyn ajan satoi ja lenkkarit tulvi vettä jokaisen lenkin jälkeen. Jokapuolella oli ihanaa ruskean ja oranssin sävyjä. Kyllä mä niin rakastan tuota luonnossa kulkua. Ja näytti kyllä siltä että koiratkin siitä tykkäsi, varsinkin Lissu. Vain vesipisarat lensi kun Lissu juoksi hirveää vauhtia ympäri pusikkoja. Juostiin hyppyrimäkeä ylös paremman lihaskunnon toivossa, oli kyllä raskasta ainakin omistajalle. Lissu oli välillä niin onnessaan ja hajujen maailmassa että erkani vähän kauemmas, muttei kuitenkaan pois näkyvistä ja tuli parin karjaisun jälkeen takaisin. Hyviä juoksukuvia en saanut, kun metsässä oli niin hämärää koko ajan.Yhden kerran tuli poroja pihaan, ja satuttiin tulemaan juuri ulos. Lissu ei aluksi välittänyt oikein mitään, mutta Tuisku hullaantui ja rupesi haukkua räksyttämään ja meinasi vetää äitini mahalleen kun yritti lähtä perään. Luulisin että Tuiskun reaktion takia Lissu lähti juoksemaan porojen perään, mutta pysähtyi pihan reunalle ja tuli takaisin.
Käytiin myös erään lammen laavulla istuskelemassa, ja saatiin koirien kanssa ihastella ja ihmetellä joutsenia. Joutsenten lähdössä lentoon Lissu olisi halunnut lähtä perään mutta harmillisesti lampi oli edessä.


Mukava viikonloppu taas takana sateesta huolimatta, koirat saivat paljon liikuntaa ja haistella uusia hajuja, ja minä sain taas kuvata.

9 kommenttia: