perjantai 13. joulukuuta 2013

Luukku 13: Joulukiireitä

Kuten arvasinkin, ainakin yksi luukku tulee varmasti jäämään välistä tämän kalenterin aikana. Pahoitteluni että 12. luukku jäi tulematta, mutten millään kerennyt eilen alkaa raapustamaan sitä. Mulla on paha tapa jättää kaikki viime tippaan, joten en ole suunnitellut luukkuja etukäteen. Kuitenkin, tässä luukussa voisin kertoa taas kuulumisia.

Eilen auton nokka kääntyi kohti Kiiminkiä, sillä koirilla oli vuorossa todella kauan odotettu hieroja. Aluksi katsottiin pihalla molempien koirien liikkeet, joista hieroja näki mitä siellä saattaisi olla vikana. Mentiin hierontahuoneeseen, annettiin koirien vähän aikaa rauhoittua ja haistella paikkoja, kun molemmista koirista kyseltiin vähän taustatietoja.

Lissu hierottiin ensin, täytyy sanoa, että mä ihan yllätyin mitä kaikkea sieltä löytyi. Lissun selässä oli pahimmat lihasjumit, ja lannerangasta (?muistankohan oikein...) löytyi ainakin kolme lukkoa. Selkää hieroessa Lissu yritti nousta moneen otteeseen, mutta pysyi kuitenkin yllättävän hyvin paikoillaan. Lissun jälkeen Tuisku pääsi lattialle. Tuiskun ongelma-alue oli myös selkä, siellä löytyi jumeja ja pakarat olivat kuulemma tiukkana. Kipuja siellä selvästi oli, kun jopa Tuuteri yritti nousta ylös selkää hieroessa, vaikka muuten se pysyi ihan paikoillaan ja nautti. Onneksi saatiin molemmat koirat hierottua, hieroja oli todella mukava, käsitteli koirat hyvin ja selvästi tiesi mitä tehdä. "Kotiläksyiksi" saimme venyttelyohjeita, sekä molemmilta koirien pitää pudottaa vähän painoa (kuten tämän tiesinkin), ettei selkä vaan rasittuisi sen takia. Saimme vasta helmikuulle seuraavan ajan, mutta toivottavasti tulisi peruutuksia ja pääsisimme aikaisemmin.

Ensi viikon lauantaina on vuorossa se möllitoko, nyt on alkanut tulla suurta jännitystä. Tuntuu että ei olisi pitänyt ilmoittaa ja ei me mitään osata, tai korkeintaan olisin ilmoittanut mölliluokkaan. Mutta kyllä me osataan, kyllä, kyllä, ja kyllä! Pitäisi vain luottaa tuohon koiraan. Mutta hallikin on melko ahdas, joten huolettaa miten meidän seuruut menee. Minulle on ihan sama mikä tulos tai mikä sijoitus meille tulee, kunhan tuo koira tekee parhaansa, ja minä voitan tämän järkyttävän jännityksen.. Tänään käydään illemmalla tekemässä "kokeenomaiset" treenit hallilla, toivottavasti ne menisi hyvin ja saisin lisää itsevarmuutta ensi lauantaille.

Lopuksi vielä 10. luukun tietovisan tulokset! Hei c'mon, kaksiko vain vastasi? :D Kuitenkin, tässäpä oikeat vastaukset:

1. Mitkä ovat yleisimmät lempinimet, mitä käytän Tuiskusta ja Lissusta?
- Tuisku: Tuuteri, pörrykkä, Lissu: Lisbe

2. Mikä on Tuiskun virallinen nimi?
- FI MVA Ciasman Quperkeikka

3. Kuinka kauan Lissu on ollut meillä?
- Lissu tuli 2012 heinäkuussa, joten melkein puolitoista vuotta

4. Kuinka monta vuotta Tuisku täyttää maaliskuussa?
- 6 vuotta

5. Mitä napuja Tuisku ja Lissu syö?
- Jahti&Vahti

6. Miten saimme tietää Lissusta?
- Äitini löysi Lissun ilmoituksen eräästä blogista

7. Entäpä mistä Lissu tuli meille?
- Oulun eläinsuojeluyhdistykseltä

8. Millä kameralla kuvaan koiria?
- Canon EOS 500D:llä

9. Montako hammasta Lissulta poistettiin hampaanpoistossa?
- Yhdeksän

10. arvoitus: Montako näyttelyä olemme kiertäneet Tuiskun kanssa yhteensä?
- 26 näyttelyä

1 kommentti:

  1. Kukkuluuruu! Tässä teille pentu-haastetta:
    http://lapsiluonnon.blogspot.fi/2013/12/pentu-haaste-koda.html

    VastaaPoista