perjantai 20. joulukuuta 2013

Luukku 20: Joululomille

Huh, tänään pyörähdin viimeisen kerran tälle vuodelle koulussa ja nyt ollaan lomalla viimeinkin. Ja se on varmaa, että voidaan ottaa iisimmin! Lomalle on luvassa treeniä, koirakamujen treffailua ja tietenkin univelkojen nukkumista pois.

Kävimme eilen pitkästä aikaa viereisessä koirapuistossa molempien koirien kanssa. Ensin ajattelin jättää Lissun kotiin, mutta otin sen loppujen lopuksi mukaan. Onneksi otin, ei ollut minkäänlaista ärhentelyä muille koirille, vaan reippaasti kävi nuuskimassa kaikkia. Tuisku tuuteri oli taas loistossaan kerjäämässä nameja jokaiselta joka vahingossakaan pujotti käden taskuun. Vaikka se ei mitään saanut, silti vain jatkoi sitä ja joissain kohdin piti alkaa jo puuttumaan siihen. Ihmisten raksuteltavana se viihtyi suurimman osan ajasta, mutta pariin otteeseen se leikki muutaman koiran kanssa. Kunnolla se ei lähtenyt juoksemaan, mutta toisaalta ihan hyvä vain koska lumikerroksen alla oli todella liukas jää, eikä hirmuiset liukastelut tee ollenkaan hyvää nuiden kropille. Olimme sopineet siis treffit 10kk Myy-lapparin kanssa, sekä paikalle ilmestyi myös n. 6kk Vinski-lappari. Puistossa oli kuitenkin paljon muitakin koiria aluksi. Meidän täytyy ehdottomasti alkaa käymään tuolla useamminkin, jotta nämä koirat vähän sosiaalistuisi ja uskaltaisi alkaa jopa leikkimään kun tutummaksi tullaan. Nyt odotellaan kuitenkin että puiston pohjalle kasvaisi kunnon lumikerros, ettei tassut liukastelisi.

Hui, huomenna meillä on suuri koitos edessä, se möllitoko. Alokasluokassa on kuusi koiraa, ja se alkaa n. klo 18.30, joten saan panikoida suurimman paniikin pois päivän aikana. Viime perjantain jälkeen ei olla treenattu sen kummemmin, tänään ajattelin pieniä juttuja käydä läpi, en kuitenkaan kunnon treenejä teetätä. Pitäkää peukkuja meille ettei menisi ihan päin kuusta! Hyvin se varmasti tulee menemään, kyllä se koira osaa. Saa vain nähdä miten se vaikuttaa minuun, kun nyt on liikkuri huutamassa käskyjä. Jännää...

Vielä näin lopuksi, heei, miksei edellisen luukun kysymyksiin ole kukaan yrittänyt vastata? :D En mä kyllä itsekkään nuita tajunnut, mutta yrittäkää edes. Saatte nyt lisäaikaa siihen että saisin muutaman vastauksen.

1 kommentti:

  1. En tienny vastauksia kuin yhteen ja en sitten jaksanut vastata. :D Mutta sitten lunttasin Googlesta ja nyt tiedän vastaukset! x)

    VastaaPoista