lauantai 18. tammikuuta 2014

Möllitokot part 2

Tuisku ei vaan lopeta yllättämästä. Ihan huippuhienomahtavasuperhappy - reissu takana, en vois olla ylpeämpi Tuiskusta. Takana siis tokat möllitokot, ja tällä kertaa tehtiin koko suoritus palkatta. Paikalle tultaessa Tuiskulla oli ihan hirveästi virtaa, odotustilassa se vaan ulisi ja yritti repiä muiden koirien luokse, voi että hävetti. Mutta, tämä suuri energiamäärä ei ollut yhtään pahaksi, paikkamakuun se silti pysyi ja koko suoritus mentiin upeesti kehujen voimalla. Tuloksena siis ALO1 185/200p ja sija 2/5, yhden pisteen ero voittajaan. Sain varmistuksen että kyllä se koira jaksaa palkattakin, maaliskuussa suunnataan siis ekoihin virallisiin! Loppuun vielä pisteet ja pienet kommentit:

Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo 2min 7½ = Kyllä se pysyi ihan rauhallisena koko ajan, pisteet lähti siitä kun meni kaksoiskäskyllä maahan ja lopuksi ennakoi sivulle nousun.
Seuraaminen kytkettynä 9½ = Mitä tapahtui meidän erkaantumiselle ja jälkeenjäämiselle? Siis ihan huippuseuruu, seurasi tiiviisti vierellä ja käännökset oli tosi hienot. Saatiin vielä erikseen kehuja että tosi kivat käännökset. Pieni miinus, viimeinen perusasento oli ihan karmiva.
Seuraaminen taluttimetta 9½ = Samat kommentit kuin edelliseen, tosin viimeisen vinon perusasennon korjasin.
Liikkeestä maahanmeno 10 = Perfekto, ei moittimista.
Luoksetulo 8½ = Nojoo, takana oleva pieni koira häiritsi ja Tuisku kyttäsi sitä, joten tuli vasta toisella käskyllä.
Liikkeestä seisominen 10 = Ilmeisesti ei valunut, joten hieno suoritus
Hyppy 10 = Perhana se taas karkasi sivulta estettä kohti, mutta sain onneksi käännytettyä. Muuten sit meni hienosti.
Kokonaisvaikutus 10

Kaikista tyytyväisin olen tietenkin siihen että koira jaksoi loppuun asti ilman palkkaa. Suorituksen jälkeen saikin sit hirveän määrän broilerin sydämmiä! Seuruussa ei ollut minkäännäköistä ennakointia ja käännökset oli kunnossa, aivan mahtava koira <3 Innolla odotan ekoja virallisia, toivottavasti sujuu yhtä hyvin silloin.

10 kommenttia:

 1. Onnea hyvästä tuloksesta! :>

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon! Mistä oikein katselet noita möllejä? Itse oon katellut koirat.com:ista mutta ei siellä oikein tunnu olevan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä oon itse katsonut kans koirat.comista, mutta seuraan myös kaikkien oulun seudun seurojen facebook-sivuja, niissä ilmoitetaan hyvin jos on möllitokoja tiedossa.

   Poista
 3. Onnittelut! Sitten vaan nokka kohti niitä virallisia! :)

  VastaaPoista
 4. Oho vau, teiän ei todella tarvitse kahdesti miettiä kehtaako virallisiin lähteä. Onneksi olkoon! :)

  VastaaPoista
 5. Wohoo, onnea!! :)

  http://pupujenkauhu.blogspot.fi/2014/01/liebster-blog.html mutta meillä olis tämmöstä..:)

  VastaaPoista