perjantai 17. tammikuuta 2014

Seuruuvideo

Käytiin mutka OKKn hallilla, tarkoituksena oli ottaa ihan pieni viimehetken treeni. Sain vielä äitin kuvaajaksi mukaan, mutta valitettavasti Tuisku sai ulkonäköpaineita kameran takia ja videot eivät ole julkaisukelpoisia. No ei vaitiskaan, mut tottakai näin "viimeisissä" treeneissä ilmenee hämmennystä ja ennakointia.. Hirveetä ennakointia. Yleensä Tuiskun ennakointi ei oo hirveän pahaa, mutta tänään se pysähty ihan kokonaan vaikkei olisi pitänyt. Sitten yritettiin tehdä edes pari onnistunutta seuruuta ja jäävää, ja kyllähän ne onneksi sieltä sit tuli.

Seuruussa Tuisku oli kans jotenkin kummallinen, erkaantui ja jäi jälkeen välillä. Mä mietin et mikähän siinä nyt on. Ja sitten tuli mieleen, että häiriintyykö se yllä heiluvasta vasemmasta kädestäni..? Mä "liimasin" sen käden vartalon viereen, niin johan se seuruu parani! Pörrykkä tuli paljon tiiviimmin. Tän siinä taas näkee kun ei ole kokeneita silmiä katsomassa treeneissä meidän menoa. Onneksi itse huomasin asian. Alla vielä lyhyt hihnaseuruu joka tehtiin parkkiksella kotiin tullessa. Hah ja omistaja voisi vähän kuivaharjoitella tuota täyskäännöstä.. :D


8 kommenttia:

 1. Tuisku seuraa kyllä kivasti. :) Koeohjeen mukaan ohjaajan käsien tulee liikkua luonnollisesti, joten kannattaa sekin vielä harjoitella mukaan, niin on hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se ei saakkaan olla paikoillaan, pitää sit sitä viel reenata. :D

   Poista
 2. Voi miten hienosti Tuiskun ja sun yhteistyö toimii :)

  VastaaPoista