torstai 30. tammikuuta 2014

Ei niin hyvää rakennekuvaa

Tänään käytiin taas oritkarissa, tällä kertaa aurinko paistoi kivasti. Ilma ja varsinkin tuuli oli tosi kylmä, ei tarvinut lapasen kauaakaan olla pois kädestä niin sormet oli ihan jäässä. Onnistuneita kuvia ei hirveästi tullut kun koirat juoksivat vastavalossa. Reissun jälkeen kävin ottamassa Tuiskusta uuden rakennekuvan, voi miksi tuosta koirasta ei nykyään saa hyvää seisomakuvaa.. Oli tuo sentään sen verran kiva että kelpaa minulle.

Viimeistä kuvasta voi huomata, miten pitkät mahakarvat Lissulla on! Ilman takkia sivulta katsottuna Lissu näyttää melkoiselta tankkerilta, vaikka oikeasti onkin ihan normaalin näköinen. :D

Pahoittelen näin lyhyitä kuvapostauksia, meille ei ole oikein tapahtunut mitään erikoista. Tuiskun kanssa ollaan treenattu paljon, mutta vain lyhyitä pätkiä. Tuisku ja Lissu menevät perjantaiksi ja lauantaiksi hoitoon, kun itselläni on menoja, joten ei päästä hallillekkaan treenaamaan. Tällä hetkellä meidän liikkeet on niin hyvin kasassa, että ihan pelottaa pitää tällaisia taukoja. Muutenkin on vähän jännittynyt olo, kun mulla alkaa ensimmäinen työharjoittelu ensi viikosta lähtien. Pienten lasten kanssa puuhaamista on luvassa seuraavat 6 viikkoa, johon onneksi sisältyy hiihtoloma. Sunnuntaina saadessani takaisin koirat yritän raahata itseni ja Tuiskun johonkin läheiselle kentälle treenaamaan. Olisi hyvä myös saada kokeenomaista treeniä palkatta, toivottavasti ensi kuulle on möllitokoja luvassa. Eihän tässä ole kuin kaksi kuukautta meidän ekoihin virallisiin! Tuisku näyttää ihan hyvälle tällä hetkellä, joten ois kiva ilmoittaa se samalla erkkariinkin, mutta taitaa jäädä haaveeksi.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa miten noi sun lappalaiset sopivat näihin pakkaskuviin! Toivotaan että pääsette möllitokoihin treenaamaan niin sitten viralliset eivät jännitä niin paljoa ohjaajaa tai koiraa :)

    VastaaPoista