torstai 27. helmikuuta 2014

Ajan kulkua


Wow, ihan vasta kirjoittelin siitä kuinka paljon mua jännitti ensimmäisen työharjoittelun ensimmäinen päivä. Että olisi pitkät viisi viikkoa edessä. Kuinka onkaan, huomenna loppuu neljäs viikko ja pääsen viettämään viimeinkin sitä ansaittua hiihtolomaa! Hiihtoloman aikana rustailen kaikki tarvittavat tehtävät, jotta saan olla edes vähän rennommin viimeisen viikon, joka menee varmasti yhtä hujauksessa kuin muutkin.Työharjoittelun pitkien päivien vuoksi koirat ovat olleet melko vähällä toiminnalla, varsinkin sen aamupäivän kun olen töissä. Joten, hiihtoloma on totaalisesti pyhitetty koirille. Treenataan ahkerasti ja käydään uusissa lenkkimaastoissa. Jospa saisin aikaiseksi treffata tuttuja. Haluaisin tehdä myös pienen reissun ihan keskustaan, torinrannalle ja ainolanpuistoon kuvailemaan. Hölöhölö, kuitenkin maataan vain sohvalla koko loma :DTänään käytiin mutka Oritkarissa tsekkaamassa jäätilanne, eihän sinne voinut koiria päästää juoksemaan kun koko jää oli täysin tasaista ja ihan perkuleen liukasta. Käveltiin sitten rantaviivaa pitkin jossa oli vähän lunta. Oulun tokokokeeseen alkaisi pian ilmottautuminen, oon ihan valmiina laittamaan sähköpostia, vaan saapa nähdä tuleeko taas näitä perus typeriä ja epäreiluja (ei kuitenkaan koirasta johtuvia) esteitä eteen... Pidetään peikut pystyssä että päästään sinne kokeeseen. Nimittäin me ollaan treenattu niin paljon, monta vuotta, kuten tiedätte, että petyn suuresti jos koe jää välistä kyseisestä syystä, tiedä sitten milloin olisi seuraavaan mahdollisuus. Voihan se olla ettei edes mahduttaisi kokeeseen.


4 kommenttia:

  1. Voiku toisella on lempeä hymy tuossa yhdessä kuvassa (toinen ylhäältä). Sulin sille ihan täysin! :) Tosi kivoja kuvia otat :)

    VastaaPoista
  2. Nättejä kuvia :3 mukavaa lomaa sulle! Mulla on vielä vajaa 2vk jäljellä, kun tein työssäopissa vähän työpäivä sisään :DD

    VastaaPoista