sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pieni silaus pinkkiä

Viikon aikana ei ole tapahtunut kummempia, ilmakin on ollut loskaista joten ulkona liikkuminen ei ole ollut mitenkään kiva juttu. Perjantaina käytiin treenaamassa, ja tämä viikonloppu ollaan oltu Kiimingissä vierailulla. Lauantaina käytiin ostamassa koirille Feel - pyöreät nahkaremmit (6mm), Tuiskulle musta ja Lissulle tummanruskea. Sunnuntaina saatiin uudet, Risto-Matti Ratian pantasarjasta pinkillä karvalla pehmustetut pannat. Ne on niin ihg. Pitäähän sitä olla hieman pinkkiä tytöillä, onhan ne melkoisia prinsessoja! Pahoittelen hienoa puhelinlaatua, mutta klikatkaa suuremmaksi niin näätte edes jonkin verran.

Perjantaina käytiin taas hallivuorolla treenaamassa, niistä ei mitään kummempaa sanottavaa, koira oli ihan super. Motivaatiota taas riitti ihan hirveästi ja Tuisku palkkaantui sekä lapasella että herkuilla. On yksi asia mikä jäi ärsyttämään. Seuruussa täyskäännöksessä minä olin taas niin penteleen kömpelö ja talloin Tuiskun tassun, josta koira vasta loukkaantuikin - vähän ajan päästä Tuisku lähti omiin matkoihinsa, ei kuitenkaan mennyt häiritsemään kenenkään koirakon suoritusta vaan juoksi suoraan istumaan hallin reunalla olevaa henkilöä vasten *facepalm*.. :D Siellä se katteli korvat luimussa ja häntä heiluen, tuli onneksi ongelmitta takaisin kun menin kutsumaan. Sen jälkeen ei kummempia enää tehty, tein muutaman onnistuneen seuruupätkän ja se jäi siihen. Harmittaa ettei jääty paikkamakuuta vielä treenaamaan. Muistiksi seuraavia treenejä varten, opettele se penteleen täyskäännös ilman koiraa...

Ensiviikon aikana varmasti otan kameran kaulaan ja lähden ulos kuvaamaan koiria. Blogissa on muuten 99 lukijaa, huikeeta! Heti sadannen lukijan tulon jälkeen järjestän arvonnan. Ja voin luvata, että palkinnot tulee olemaan hienoja! Varsinkin näyttelyissä ja mätsäreissä kiertelijät, olkaa kuulolla. ;)

4 kommenttia:

 1. Nahkahihnat on ykköset, Nalan ruskea on Stockmannilta ja Nutun on Ruotsista, Djurmagazinetista. Pyöröremmeistä en oo ite tykänny enkä kovista litteistä. Puolikurkkarit on ehdottomat suosikit, Nutulla Raiikas-merkkinen nimikkopanta ja Nalalla nahkainen.

  Ratian mallistosta oon valjaita kattonu, mutta kallistun ehkä Hurttaan, koska heijastimet. Jos Nalallekin hommaan jälkivaljaat, kallistun Ratian limen värisiin. Nutulla on siniharmaat vanhasta mallistosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää litteistä tai leveistä hihnoista, pyöreät hihnat sopii kaikista parhaiten käteen. Ja joo, nahkahihnat on ykköset. Viimein mullakin oli mahdollisuus ostaa.
   Tuo Ratian mallisto on kyllä kiva, itsekkin ihastelin niitä valjaita! Nuo pannat oli kuitenkin niin ihanat, että oli pakko saaha. :D

   Poista
 2. Haaste, jos kiinnostaa vastailla:) -> jarosejamina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Teidät on haastettu! http://ttahiti.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

  VastaaPoista