lauantai 22. helmikuuta 2014

Ei se yhteiskunta toimi niin että kaikki jää seisomaan

Tänään oli vuorossa meidän kolmannet möllitokot Hiukkavaaran hallilla. Tällä kertaa sain äidin mukaan katsomaan ja videoimaan. Koira oli taas mahtava ja jaksoi tehdä koko suorituksen palkatta. Tai no, paikkamakuun jälkeen oli pakko palkata sillä Tuisku makasi niin rauhallisesti. Muuten olikin sitten vähän turhan liikaa energiaa, meinasi pörrykällä ihan keskittyminen herpaantua. Tuiskulle olikin loppupalkaksi dentastix, joka on sen suurinta herkkua.

Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo 2min 9 = Ekasta käskystä maahan ja makasi koko makuun rauhallisesti, piste lähti siitä kun haisteli ja nuolasi jotain matolta.
Seuraaminen kytkettynä 10 = Melkoisesti oli neidillä energiaa. Ekassa käännöksessä jäi hieman jälkeen kun käännyin niin nopeasti. Muuten tosi kiva.
Seuraaminen taluttimetta 9,5 = Sama homma, hienosti jaksoi. Pari käännöstä oli vähän tönkköset, mutta puoli pistettä lähti karmeasta loppuasennosta.
Liikkeestä maahanmeno 10 = Pikkusen jäi jälkeen seuruulle lähdössä, mutta vautsi mikä maahanmeno!
Luoksetulo 10 = Hieno.
Liikkeestä seisominen 0 = No nyt oli aivan liikaa virtaa, joka näkyi siinä että keskittyminen herpaantui ja Tuisku päätti mennä varmana maahan.
Hyppy 8 = Varasti kun sanoin "valmis", jolloin huomautin et "heei". Loppujen lopuksi hyvä hyppy.

ALO1 171/200p ja sija 1 viidestä koirakosta! Maaliskuun ekat viralliset siis pysyvät varmana ;)


12 kommenttia:

 1. waau mitä menoa! Palon onnea ekasta sijasta! :--)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Me käytiin tänään reenimässä vieraassa porukassa vieraalla kentällä ja mä olen hyvin ylpeä Nutun eteentulosta, se on hiffannut sen. Vähän väljää ja vinoa vielä, mutta kyllä se siitä. Mulla on kova hinku kans kokeeseen, mahdollisesti ens kuussa Nalan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä Nutu! Mä oon kaikista tyytyväisin siihen, miten hyvin tuo koira toimii palkatta, tai no eihän se tavallaan palkatta ole kun saa sen lopussa, mutta kuitenkin. Oon aina aatellut ettei meillä tulis tokoilusta mitään, koska koiralta katoaa motivaatio ilman palkkaa mutta kappas vain osaa se Tuiskukin yllättää. :D

   Poista
 3. Onnea teille. Niin kivasti menee vaikka pikku vikoja, mutta Tuiskulla ainakin hurjan hauskaa ja se on mun mielestä ainaki tärkeintä. Hih :3 Tuota menoa oli ilo kahtella! On kyllä harmi etten ite uskalla mihinkää mölleihin saatikka kisoihin lähtiä. Jostain syystä pelkään iha sikana ja kuten arvata saattaa niin koirakin on iha paniikissa sitten. Siihen tyssäs sillon joskus mun ja Kodan mätsäri ja näyttely harrastuskin. Ekat kerrat meni tosi hyvin, mutta jostain syystä itelle yhtäkkiä iski joku kammo. En tiedä oisinko sitte jotai kömmännyt, että ois nolottanu tai jotain, mutta nykyään mua ei sais kirveelläkää osallistumaan mihinkään :s Pitäis alottaa joku siedätyshoito tai jtn... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän pisteeseen on kyllä työ tehty, että koiralla on vihdoin hauskaa tokoilla eikä se oo vaan namin perässä. :D Mutta mä ymmärrän sua, mulla on itsellänikin ollut ihan hirveä kammo tokokokeisiin, siksi varmaan tämä kokeisiin meno on venynyt niin pitkälle. Kauan mulla oli sellainen tunne että no meitä kuitenkin katsotaan pahalla, me kämmätään ja sitten hävettää. Mulla ainakin toimi se että otin itteä niskasta kiinni ja sinne möllitokoihin vaan. Eipä se sitten ollutkaan niin kauheaa. Näyttelyihinkin ja mätsäreihinkin täytyy vaan mennä ja mennä, niin siihen tottuu (joo no helpommin sanottu kun tehty, itsehän niissä pyörinyt jo kauan). Lappalaiskoiraväestä suurin osa on niin hyvää ja kannustavaa porukkaa, että siellä kyllä kannustetaan ja neuvotaan. :)

   Poista
 4. Ihan mahtava meno teillä! Onnee paljo! :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon tuloksesta, hienon näköistä! :)

  VastaaPoista