perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kyllä jännittää!

Tänään oli taas tosi kivat treenit hallilla! Tuisku teki tosi reippaasti ja innolla jälleen. Liikkeistä ei sen kummempaa, käytiin kaikkia läpi hyvällä fiiliksellä. Paikkamakuuta otettiin pariin otteeseen, ja toisella kerralla oli jo melkoista häiriötä kun vieressä koiraa vapautettiin kaukopalkalle monesti eikä Tuisku välittänyt, pysyi rauhallisesti maassa.

Seuruusta hieman, se on taas jännää valaistua miten paljon oma ryhti vaikuttaa koiran seuraamiseen. Normaalisti mulla on todella huono ryhti ja kävelen hieman olkapäät "kasassa". Tällä kertaa ryhdistäydyin ihan kunnolla, vedin olkapäät taakse, rintakehän ylös ja katseen suoraan eteenpäin. Kylläpä seuruusta tuli paljon reippaampaa ja tiiviimpää, käännökset sujui paljon paremmin kun keskityin itse ihan toden teolla oman kehon käyttöön. Tämä täytyy muistaa ensiviikon lauantain kokeessa!

Ihan ekstemporena ilmoitin meidät taas mukaan möllitokoihin huomiselle. Lähinnä sen takia että Tuisku tarvii mahdollisimman paljon sitä paikkamakuutreeniä eri koirien kanssa. Ajattelin palkata liikkeiden välissä tai sitten saa vain loppupalkan, riippuu ihan Tuiskun fiiliksestä. Sitten pidetäänkin viikon tauko, otetaan ihan pikkujuttuja ja 22. päivä koittaakin sitten se ensimmäisten kokeiden korkkaus. Sähköpostiin tuli koekutsu, ALO-luokka starttaa 9.30 ja luokassa on 6 koirakkoa.

Pahoittelen kuvattomasta ja lyhyestä postauksesta, oli vaan pakko päästä kirjaamaan.. :D Muistakaa kurkata arvontamme pari postausta alempana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti