lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tirskis, pärskis ja puuhkis

Nyt jo neljännet möllitokot takana, ja tälläkin kertaa palattiin kotiin hyvillä mielin. Tällä kertaa palkkasin Tuiskun jokaisen liikkeen jälkeen. Ei mitään sen kummempaa selostusta näin alkuun, ainut vaan mikä jäi harmittamaan onkin osuvasti otsikossa. Tuisku pärskytteli ja puisteli päätään jokaisen liikkeen aikana, joka tietenkin hieman haittasi suoritusta. Luultavasti johtui ilmasta (koska itselläkin posket punoittivat ja korvat tuli kipeäksi)? Hihnaseuruu jäi videolta pois koska se alkoi kesken ja muutenkin heilui vähän turhan paljon.

Luoksepäästävyys 10 = Istui paikoillaan kiltisti.
Paikallaolo 2min. 10 = Ei mitään ongelmaa, rauhassa makasi.
Seuraaminen kytkettynä 9 = Muuten kyllä ysin arvoinen suoritus, mutta yhdessä kohtaa pakka hajosi kun nurkassa oli jokin kumma haju ilmeisesti josta Tuisku häiriintyi. Nurkasta päästyämme kuitenkin paransi huomattavasti.
Seuraaminen taluttimetta 9 = Tosi kiva! Kuten videolta näkyy, Tuisku pärski ja puisteli jolloin jäi matkasta. Muuten hieno seuruu.
Liikkeestä maahanmeno 10 = Varma liike puistelusta huolimatta.
Luoksetulo 10 = Hieno (taas puisteli odottaessa)!
Liikkeestä seisominen 9,5 = No ei ollut ysipuolen arvoinen, en tiedä ennakoiko liikkurin käskystä vai oliko nenussa jotain. Kuitenkin seisoi.
Hyppy 9 = Argh taas meinas varastaa! Mitä tää on, ei se ole nyt reeneissä enää tehnyt tuota. 
Kokonaisvaikutus 10

ALO1 191/200p. sija 2! Pikkujutuista huolimatta Tuisku oli ihanan pirteä ja häntä vispasi koko ajan. :) Saatiin myös muutamia vinkkejä viikon päästä koetta varten, innolla odotan mitä sieltä irtoaa!


6 kommenttia:

 1. Ihan tosi hyvin! Paljon onnee! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Tuisku! Tsemppiä kokeeseen, me kisataan kahden viikon päästä.

  VastaaPoista
 3. Ihanasti Tuisku tekee! Onnea kokeeseen! Meilläkin kisat kahen viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekkin oon todella ihastunut miten iloisesti tuo koira tekee. :) Tsemppiä myös teille!

   Poista