lauantai 4. lokakuuta 2014

Tokon rotumestaruudet

Tänään oli rotumestikset. Me ei kuitenkaan otettu osaa niihin... Tai no, oltiin me Lissun kanssa katsomassa muiden lappalaisten menoa.

Mä en muista (enkä jaksa kurkatakkaan) mainitsinko täällä blogissa, että Tuisku aloitti juoksut vähän päälle kolme viikkoa sitten. Olin kerennyt sen jo ilmoittaa mukaan tämän päivän koitokseen  ja koska koira omaa lyhyet juoksut (ollaan normaalisti kolmen viikon jälkeen päästy jatkamaan treenejä muiden koirien seurassa), ajattelin odottaa ja seurata jos juoksut kerkeäisivät loppumaan koepäivään mennessä. Noh, Tuisku tiputti kuitenkin vielä maanantainakin joten päätin perua meidän kokeen. Kyllähän me ollaan kondiksessa, mutta en aikonut ottaa sitä riskiä että muiden suoritukset saattaisivat vielä häiriintyä Tuiskun takia.

Suoraan sanottuna en todellakaan yllättynyt että näin kävi. Meillä meni epäilyttävän hyvin jokainen treeni ja itseluottamus pääsi kasvamaan liian suureksi, kieltämättä. Yritin tiedustella paikkaa 18.10 olevaan tokokokeeseen, mutta se on aivan täynnä. Seuraava tokokoe olisi Oulussa vasta maaliskuussa, jossa tuomarina on taas Allan Aula. Olen kuitenkin suunnitellut jos minulla ja Tuiskulla olisi mahdollista päästä tämän vuoden puolella esim. Kannukseen tokoilemaan ensikuussa.

Juoksujen takia meillä jäi siis ensimmäiset ohjatut tokotreenit väliin keskiviikkona, sekä lappalaiskoirien hallivuoro eilen. Jospa me ensiviikolla ollaan valmiita aloittamaan talven hallitreenit! Huomenna on luvassa erkkari, johon suuntaan turistiksi. Ajattelin ehkä ottaa Tuiskun mukaan, kun sillä ei ole keskiviikon jälkeen tiputellut ja lenkkituttavien urokset eivät ole olleet vauhkoina sitä kohtaan.

Huomenna lisään tämän päivän kuvia ja muuta raporttia lisää, en jaksanut alkaa tällä surkealla kannettavalla käsittelemään kahta kuvaa enempää. Huomisiin siis!


2 kommenttia:

  1. Joo, Kannukseen meidän seuraksi! Tosin kokeet alkaa yleensä jo viideltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Jo viideltä" siis aamullako?! :DD No ei, mut joo täytyy yrittää saada kyyti kun en viittis lähtä junalla seikkailemaan yksikseni.

      Poista