perjantai 12. lokakuuta 2012

50mm

Tuiskun kanssa käytiin keskiviikkona taas kontrollissa Akuutissa. Tuiskua ei tykännyt yhtään kun mentiin huoneeseen, yritti raapia koko ajan ovea ja olisi halunnut pois. Katsottiin ultralla virtsarakko, ja ei ollut mitään. Tuisku on muutenkin piristynyt ihan hirveesti, lenkilläkin kävelee kuin raketti. Joten antibioottikuuri selvästi auttoi. Sitten otettiin Tuiskulta verikoe ja virtsanäyte.

Tänään saatiin sitten soitto tuloksista. Kilpirauhasen vajaatoimintaa ei ollut, eikä muutakaan. JES! Jotain töhnää vaan meinaa Tuiskulla olla korvassa, toivottavasti ei ole hiiva. Nyt puhdistellaan korvaa joka päivä, katsotaan paraneeko.

Se uus obiska PITI mennä joululahjalistaan. Toisin kävi. Kattelin stockmannin Hullut päivät- lehtistä, ja huomasin että Canonin 50mm 1.8 objektiivi on alennuksessa. Rahat sain obiskaan, ja siinä se törröttää pöydällä. Testikuvat Tuiskun kanssa käytiin ottamassa, ja itse kyllä tykkään tosi paljon. Huima ero edelliseen putkeen. Hieman sahaa tarkennus ja on kyllä tosi äänekäs myös. Mutta todella tyytyväinen olen että kävin ostamassa. Ensiksi vähän pelotti polttoväli, että onkohan liian lyhyt. Mut ei ollenkaan!1 kommentti: