maanantai 22. lokakuuta 2012

Ensimmäiset lumet

Tänään aamulla herätessä maassa oli pieni kerros lunta. Pakkastakin näyttää jo olevan. Tuisku alkaa pikkuhiljaa kasvattaa talvikarvaa, pohjavillaa on näyttänyt alkavan tulla kun eilen sitä harjailin. Lissullehan pitää alkaa jo harkita manttelin tms. ostoa. Ei se nyt varmaan pikkupakkasilla sitä tarvi, on sillä sen verran paksu karva, mutta kyllä se paukkupakkasille sen tarvii. 
Tänään käytiin hautausmaan vieressä lenkillä, ja vihdoin mä löysin edes vähän polkuja, jossa koiria voisi pitää edes vähän irti. Toki alue on ihan hirveän pieni, mutta polkuja menee niin paljon että niitä on mukava mutkitella sikin sokin. 
Niin, ja Lissu sai ihka ensimmäisen koirakaverin, jonka kanssa se tykkäsi leikkiä. Sen aikana kun Lissu on meillä ollut niin se ei ole juossut kenenkään muun kuin Tuiskun kanssa niin innoissaan. Sekarotuinen rauhallinen 7-vuotias koira, hirveen innokas ja halusi leikkiä, mutta silti haisteli rauhassa eikä pomppinut päälle. Ensimmäiseksi Lissu oli vähän varautunut ja niskakarvat oli pystyssä, mutta vähän ajan päästä karvat laski ja häntä nousi pystyyn ja heilui mahdottomasti. Saivat siinä pellolla sitten vähän aikaa juosta vapaana ja leikkiä. Oli kyllä tosi mukava nähdä, kuinka Lissu tykkäsi.


2 kommenttia: