lauantai 13. lokakuuta 2012

Syksyn sävyä
Syksy ei niinkään ole mun lempivuodenaika, juurikin näiden sateiden takia. Mutta värit siinä viehättää mua erittäin paljon. Kuviin tulee mukavat oranssin pehmeät sävyt. Kaunis näky kun kaksi koiraa temmeltää lehtien seassa. Tuisku yrittää Lissua saada leikkiin mukaan mutta kova prätkämimmi Lissu ei enään leiki. Se on jo iso tyttö. Kummatkin poseeraa nätisti, kun minä kameran takana käsken katsomaan kameraan. On ne kyllä hassuja persoonia molemmat. Lissu on muuten tosi kova porisemaan. Esimerkiksi aina kun sitä raksuttaa, ja sitten lopettaa, se alkaa ulisemaan ja örisemään että lisää lisää. Ja sama on ulos lähtö, ei saa ees kenkiä laittaa jalkaan kun pitäs olla remmiä laittamassa neidin kaulaan. :)

Mua kiinnostaisi kovasti tarjota Tuiskua koiramalliksi jollekkin valokuvaajalle. Kateltiin netistä niin siellä on paljon ilmoituksia että etsitään koiramalleja. Ja Tuiskuhan olisi mitä parhain siihen hommaan, osaa olla kameran edessä, on ystävällinen, ei arka, pystyy olemaan eri kuvauspaikoissa ja pystyy olemaan paikallaan pitkänkin aikaa. Ihan leikkimielellä tietenkin!


Tänään innostuin taas ottamaan kuvia uudella putkella. Ei ole vielä kyllä yhtään kaduttanut tuon ostaminen. Hyvää jälkeä tekee! Syyslomakin koittaa viikon päästä, en malta että pääsen lähtemään koirien kanssa jonnekkin mukavaan ja rauhalliseen paikkaan kuvaamaan! Niin, ja banneri vaihtui TAAS, mikään ei oikein tahdo miellyttää..

Vielä näin loppuun, voisin värkkäillä teille toivepostauksen. Eli kommenttia kehiin ja ehdotelkaa minkälaista postausta voisin tehdä teidän iloksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti