keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Akuutissa

Muistatteko, kun mainitsin yhdessä edellisistä postauksista, että Tuisku ei ole ollut oikein normaali oma itsensä. Se on ollut jotenkin sairaan oloinen, ei ole jaksanut lenkkeillä ja on ollut syrjäytyväinen, vaikka yleensä aina haluaa olla meidän seurassa. Tänä aamuna se ei ollut kuulemma syönyt ruokaansakkaan (joka on yllätys Tuiskulta). 14.40 oli akuuttiin varattu aika, ja lähdin koulusta aikaisemmin että kerkiäisin mukaan.

Tuisku ei pitänyt selvästikkään, kun näki mihin oltiin tultu. Sillä ei ole oikein hyviä muistoja paikasta. Eikä ne kokemukset oikein parantuneetkaan tälläkään kertaa. Ell teki ensiksi ihan perustarkastuksen. Epäiltiin, että vika voisi olla anaalirauhasissa, koska ne on ennenkin ollut Tuiskulla täynnä. Perustarkissa ei ilmennyt mitään, joten päätettiin sitten ultralla katsoa kohtuun ja virtsarakkoon. Kohdussa ei näkynyt mitään erikoista, joten se oli ok. Virtsarakossa sen sijaan näkyi jokin patti/turpouma. Minun mielestä oli mielenkiintoista katsoa ultraa, ja ensimmäistä kertaa elämässäni minäkin jopa ymmärsin mitä siinä näytöllä näkyi. Ell siis arvioi että kyseessä voi olla virtsatulehdus. Silti päätimme varalta ottaa vielä perusverenkuva. Arvot jotka saimme tietää heti oli normaalit, huomenna saamme tietää lopuista. Onneksi ei mtn vakavempaa ollut, antibiootit ja kipulääkkeet saatiin mukaan. Onneksi en ilmonnut Tuiskua erkkariin tai muihin loppuvuojen näyttelyihin, seuraava saa olla vasta Tammikuussa. Ja tokokurssitkin nyt venyy, mutta ei voi mitään, tärkeintä on että kultamussukka tulee kuntoon <3

Niin, ja huomasitte varmaan sivun reunassa olevan äänestyksen, joka on juuri päättynyt. Kysymys oli siis mitä mieltä olet blogistamme? Ääniä tuli huimat 12, tosin eihän tämä ollut kuin viikon. Ääniä tuli aika tasaisesti. Ihan ok 5, Hyvä 1, Erinomainen 5, Täydellinen 1. Kiitoksia kaikille jotka ovat äänensä antaneet. Ihan ok:takin näytti tulevan viisi, joten kyselen parannusehdotuksia blogiini. Olisi mukava kuulla niitä jotta voisin parannella sen verran kuin voin, että blogia olisi mahdollisimman kiva lukea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti