sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Motivaation puute

Tänään käytiin likkojen kanssa läheisellä nurmikentällä vähän treenaamassa. Ja tuli myös huomattua, että mun motivaatio on tooodella alhainen. Johtunee varmaan siitä että täydellisiä suorituksia ei ole tullut vähään aikaan, ei ole kunnon kenttää missä reenata ja ei olla myöskään millään kurssilla. Uusien kausien vaihtuessa sitten ehkä ilmottaudutaan agikurssille Tuiskun kanssa ja Lissun kanssa pysytään tokopuolella, nimittäin lisbetti tykkää tosi paljon. Kunhan nyt vaan päästäisiin koulutukseen. Omalla kokemuksellani en halua opettaa, koska haluan, että Lissu oppii kaiken tekemään oikein. Tuisku taas voisi hyvinkin sopia agiin, kunhan ainakin lonkat ja varmaan kyynärätkin käydään kuvaamassa. Kovin suuria tavoitteita ei molemmissa lajissa ole, omaksi ja koirien iloksi. Mutta tosiaan, ne tämän päivän reenit..

Lissun kanssa otettiin ihan istu ja maahan käskyä, koska ne ei ole vieläkään täydellisesti hallussa. Sitten otettiin sivulletuloa, ja hyvin se tuli juuri oikeaan paikkaan. Lisbetin perusasento alkaa olla jo perfect! Nopeasti se on sen jo oppinut, ja en malta oottaa et päästäisiin kurssille opettelemaan muita liikkeitä. Vähän ollaan seuraamista otettu imuttamalla pari askelta, ei sen kummemmin. Tuiskun kanssa seuraaminen meni ihan plörinäksi, kontakti tippui ja lähti haahuilemaan kauas, johtui siitä että Tuisku: ''iuh nurmikko on niiin märkää ja mun tassut kastuu ja mä kohta astun johonkin märkään kakkaan''. Siispä vaihdettiin kävelytien puoleen ja siinä otin vähän seuruuta ja jääviä. Heti muuttui seuruu ja hienosti seurasi ja kontakti pysyi tosi hyvin. Totteli heti ekoista käskyistä, eikä ennakoinu. Seurasi paremmin ilman talutinta ku taluttimen kanssa, ja mun on hankala saada pidettyä sitä hihnaa että olis kummallakin hyvä liikkua. Mun pitää selvästi alkaa treenaamaan joka päivä (jep, se on jäänyt), että paranis tuo Tuiskun seuruukin. Mutta hyvä päivä oli. 

Niin, ja ensimmäistä kertaa koirien blogin aikana, mä tein pienen videon (tosin ei ole mikään editointivideo, jota toisin voisin alkaa taas harrastamaan), ja videotkin ovat aika tylsiä, nimittäin mä yritin saada niistä videoita pellolla kun saivat olla irti, mutta kummatkin vain pällistelivät sen verran lähellä, että ei tullut mitään. No, pääasia että sain edes videoita, huomenna voisin viedä nämä koirapuistoon, ja siellä videoida.

Niin ja päiviteltiin molempien rakennekuvat taas. Harmittaa kun Lissu onniiin hieno ja mätsärit on tältä vuodelta loppu. Selailin myös ensvuoden näyttelyitä (mulla on iskeny hirveee showkärpänen!!), ja ihan aika passelilta näyttää. Tein tähän pienen listan, toki mikään ei ole varma, kyydistä ja tuomarista riippuu päästäänkö.

13.1. Kajaani KV
2.2. Raahe RN
4.5. Oulainen RN
9.5 Raahe RN
9.6. Kemi RN
13.7-14.7. Oulu KV
10.8. Raahe KV
7.9. Oulu E (turistiksi+kuvaamaan)
6.10 Oulu Lappalaiskoirien E
Tuiskun kauluksessa näkyy pientä suttua, johtuu siitä että YRITIN muokata pannan pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti