maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tonight we should be more than friends


Innolla tässä odotan sitä juhannusta. Torstaina olisi tarkoitus että auto starttaa kohti Pudasjärveä. Koko juhannukseksi on luvattu lämmintä ilmaa ja aurinkoa ilman vesisadetta. Ja mitä se meinaa? Arskan ottoa! Koirillekkaan ei varmasti kuuma tule, kun muutaman sadan metrin päässä on järvi missä käydä polskimassa. Metsää löytyy mielinmäärin, ja maisemat on upeat - melkoista lenkkeilyä luvassa. Niin kauan olen täällä keskellä kaupunkia majaillut, että kyllä pieni eräjormailu maistuu! Ja kamera lähtee tietenkin mukaan, mikä meinaa sitä että varmasti muutamasata kuvaa tulee otettua. Ainoa negatiivinen asia on hyttyset, joita kuulemma myös löytyy ihan kivaisa määrä. Nooh, ostetaan kaikenmaailman hyttysmyrkyt, se vain että Tuiskulla ja Lissulla voi olla vähän ärsyttävä olla. Onneksi Tuiskulla on paksu turkki joka suojaa. Lissun maha on varmaan täynnä pistoksia reissun jälkeen.


Tuiskun juoksut on nyt ohi, joten käytiin tänään mutka koirapuistossa. Jälleen ei neidit muutakuin haistelleet muita, Lissu käppäili hajujen maailmoissa ympäri puistoa, ja Tuisku istui penkillä ja seukkasi ihmisten kanssa sekä kerjäsi nameja. Tuisku taisi myös säikähtää hieman istuessaan penkillä, kun kaksi isoa narttua rupesivat tappelemaan, ja ''hyppäsivät'' penkkiä vasten ja Tuisku jäi alle, vaan pääsi onneksi luikkimaan heti pois. Lissu haukkua poksutti kauempaa tyyliin ''wouwouwou kunnolla siellä molemmat'', no ei vaitiskaan.


Treenit mulla oli aikomus pitää iltaruoalla, vaan vettähän siellä satoi, mikähän tässä nyt on että me ei saada aikaiseksi mitään...

PS. Näin loman alkaessa toisinaan mullon melko tylsää, jos joku on vailla banneria blogiin, voisin värkkäillä näillä amatööritaidoillani jotain simppeliä, jos joku haluaa.

4 kommenttia:

  1. Ihana kuva tuo jossa Tuisku on puussa ja puun vieressä!:)

    VastaaPoista
  2. Jos vain vielä pystyt ja jaksat niin ois kiva jos tekisit mun blogiin bannerin. Onnistuuko?

    VastaaPoista
  3. Mä voisin haluta bannerin jos viitsisit tehdä?:) Mulle voi laittaa sähköpostia: maria.fo@luukku.com

    VastaaPoista