torstai 27. kesäkuuta 2013

Voihan banneri

Tiedätteko sen tunteen, kun vain väsäätte ja väsäätte kaikennäköisiä bannereita blogiinne, ensiksi lopputulos näyttää kivalta, mutta parin päivän sisällä tulee tunne ''ööh... mitä''. Nimittäin, mulla on juuri nyt sellainen fiilis. Yksinkertaisesti mikään ei riitä. Joten, älkää ihmetelkö, jos banneri vaihtuu parin päivän välein. Vaihdoin jälleen banneria. Nyt olen ihan tyytyväinen, mutta saa nähdä kauanko tyytyväisyys kestää. Pari muuta muutosta tuli myös tehtyä.

Tuli juuri mieleen, en olekkaan kertonut teille, että kävimme Lissun kanssa mätsärissä 16. päivä. Ja tuloskin oli yllättävän hyvä! PUN1 ja BIS9! Nauhakehässä meillä oli parina nuori sakumix. Lissu sai hirmuisesti kehuja tuomarilta, on kuulemma niin kiinni omistajassaan vaikka mikä olisi, ja selvästi tykkää tehdä minun kanssa. Onhan se aina mukava kuulla, että yhteistyö sujuu erinomaisesti. Tuomari kehui myös Lissun liikkeitä. BIS-kehässä sijoitettiin 10 koiraa, 10. oli x-rotujen SIN1 ja Lissu 9.. Todella tyytyväinen olen Lissun käytökseen, neiti ei välittänyt mitään muista koirista. Virtaa riitti hirmuisesti joten liikkeetkin näytti hyvältä nauhakehässä, mutta kauhean kuumuuden ja pitkän päivän takia en meinannut millään saada Lissua liikkumaan enään BIS-kehässä, se oli jo niin väsynyt. Paljon krääsää saatiin palkinnoksi, mutta muutaman hyödyllisenkin, esim. uuden karstan ja ison pullon shampoota.

Eilen treenattiin sisällä, Lissun kanssa pa-jutskia ja Tuiskun kanssa takapäänkäyttöä laatikkotekniikalla.

7 kommenttia:

 1. Määki aina tuusaan noitten bannereiden kanssa :D Tuskaisaa! Mutta tää uus on kyl nyt mun silmään kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan kauhee tunne, kun koko ajan tuntuu et pitäs olla vaihtamassa banneria :D sit kun omat taidot on vielä niin köpöset ettei osaa tehdä itselle mieleistä bannua.

   Poista
 2. Haha, mulla on sama :--D Ihan tuskaa ja nyt en oo jaksanu enää edes yrittää tehä koko banneria ku ei oo minkäännäköistä inspistä. :c Ps. sulla on mun mielest aina ollu kivoja bannereita! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama juttu, ei minkään sortin inspistä ikinä :D sitten kun saa kivan inspiksen nii ei ole taitoa että saisi sen toteutettua. Ja kiitos :-)

   Poista
 3. Onnea sijoituksesta! :-) Ja kiva, että joku näkee bannereihin vaivaa! Ps. himo siistit nuo koirien linkkikuvat! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :-) kiva että joku tykkää, aattelin tehdä niistä vähän erilaiset, näytti vähän tylsältä perus pääkuvat :D

   Poista
 4. itse en edes osaa kunnon banneria tehdä... :D tosi hienoja kuvia sun blogissa!

  VastaaPoista