perjantai 23. elokuuta 2013

Kuonot kohti Hupia
Tänään käytiin pörryköiden kanssa Hupisaarilla lenkkeilemässä. Mä en ymmärrä miksen käy siellä tiheämmin! Loppujen lopuksi sinne ei edes ole kovinkaan pitkä matka. Ennen olenkin kiertänyt sinne Oulujoen vierestä, vaan nyt kävelin mahdollisimman suorinta tietä sinne, ja matka oli paljon lyhyempi. Ilma oli tosi kiva ja olihan siellä suorastaan kaunista. Mä vaan niin viihdyn tuollaisissa paikoissa, parempihan olisi ettei siellä kulkisi nuin paljon muita ihmisiä, niin voisi koiratkin olla irti. Lissuakaan en tänään päästänyt irti, kun pyöräilijöitä meni sen verran tiheään tahtiin.Vierähtihän meillä siellä pari tuntia. Hupisaaret on loppujen lopuksi aika pieni alue, mutta siellä on niin paljon nähtävää, pieniä polkuja siltoja mistä kävellä, niin kyllä siellä äkkiä aika kuluu. Ensimmäiseksi mentiin siellä olevaan koirapuistoon, jossa tytöt sai vähän nuuskutella ja juosta. Tuisku yritti viimeiseen asti saada Lissua leikkimään mutta ei se kamu millekkään alkanut. Jatkettiin siitä matkaa hiekkatielle. Matkalla meitä oli vastassa suuri sorsaparvi lammen luona. Tuisku oli aluksi ihan täpinöissään, vaan sain sen rauhouttumaan ja katselemaan jotta saisin kuvia sorsista. Lissu ei niistä mitään välittänyt, katseli vaan rauhassa. Kotiin tullessa molemmat koirat olivat rättiväsyneitä kävelystä ja uuden ympäristön tutkimisesta.


PS. Tänään suunnataan koirien kanssa mökkeilemään, ja sain inspiraation tehdä Lissusta videon yhteen biisiin, se on vain niin täydellinen sille! Joten videoa luvassa.

2 kommenttia:

  1. Ei ollutkaan meidän Hupia ;) Miun on jo Hupin lapsuudesta asti pitänyt käydä sen kaa joskus Hupisaarilla, mut en oo vieläkään saanut aikaiseksi.. ja koira täytti vasta neljä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. :D Tosiaan kannattaa käydä, tosi hyvä paikka lenkkeillä!

      Poista