lauantai 11. tammikuuta 2014

Talven riemua


Eilen käytiin tekemässä ekat kunnolliset treenit hallilla möllitokon jälkeen. Samoja juttuja tehtiin, jokaista liikettä otettiin pariin otteeseen. Ei sen kummempaa sanottavaa, hienosti se meni valeraskaudesta huolimatta. Yhden tärkeän asian voisin laittaa päähäni muistiin. Ei liian pitkiä seuruupätkiä. Pariin otteeseen sitä ei itse huomaa, että ehkä seuruupätkä on venynyt hieman pitkäksi, kun koira alkaa jo hieman haahuilemaan. Joten pitää olla vähän tarkempana siinä, etten vaadi liikaa. Pieniä temppuilu- ja juomataukoja välissä. Otin kaksi paikkamakuuta, minuutin ja kahden. Molemmissa oli häiriötä, koiria juoksutettiin melko läheltäkin ja Tuisku vaan katsoi. Oon niin ylpeä siitä ettei se noussut kummassakaan! Makasi ihan rauhassa, välillä katsoi ympärille mutta sitten taas minuun.



Eilen lämpötila laski reilusti kymmenen asteen pakkasen puolelle. Samalla satoi ihan hirveästi lunta, ja iltalenkillä oli aivan ihana kävellä, kun hanget olivat sellaista höyhenen kevyttä puuterilunta. Tänään aamulenkillä otettiin kaikki irti tästä säästä ja käytiin reipas lenkki kameran kanssa.

Käytiin myös napsimassa kesän "puukuvastamme" talvinen versio! Päivälenkillä voitais yrittää koirien kanssa käydä pieni pyörälenkki.

PS. voi jee kun tämä bloggeri taas pilaa kuvien laadut..

5 kommenttia:

  1. Voi vitsit, kunpa täällä etelässäkin olisi jo lunta! Kuvat ovat kyllä tosi riemukkaita, taitaa koiruudetkin olla fiiliksissä talven tulosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku ainakin on ihan pakkasen huumassa :D ulos päästyään aina kaivautuu hankeen!

      Poista
  2. Ääh, hitsi kun en ollu tänään kotona niin ihana sää! Mulla on sama bloggeri raiskaa täysin kaikki kuvat.. -_-

    VastaaPoista
  3. Uuuh, me muutetaan heti teille! Varaudu yllätysvieraisiin ;) Täällä on ehkä sentti lunta, ei sitäkään ja päivä on kamalan lyhyt ja pilvistä D: Otin 200 kuvaaki mutta vaan viis on siedettäviä, sillä kaikissa valkotasapaino kusi tai oli muuten huonoja. Masentavaa :D Koskas sulla on hiihtoloma? :p

    P.S. tuu vastaan mun blogii, ku oon nii laiska etten huomaa täältä

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että teidän treenit ovat onnistuneet :) Täälläkin on jo ihan vähän lunta ja oon ihan innoissani kuten koirakin. Kaikki kuvat ovat hienoja, mutta mun suosikki on kyllä toi missä Tuisku ja Lissu on ihan vierekkäin <3

    VastaaPoista