Lissu-Lisbet

Lissu

S. arvioitu 3-6 vuotiaaksi
I. ei tietoa
E. ei tietoa
Om. Emilia Laakkonen
Silmät: tulossa
Polvet: tulossa
Lonkat: tulossa
Kyynärät: tulossa
Harrastukset: Match showt, TOKO

PetsieMiten Lissu päätyi meille?
Aluksi meille piti tulla rotukoira, en ollut miettinytkään että ottaisimme eläinsuojelusta huostaanotetun koiran. Äitini on kova blogien seuraaja, ja löysi eräästä Oululaisesta blogista Lissun kuvan. Postauksessa kerrottiin Lissun etsivän kotia. Äitini pyysi minut heti katsomaan, ja siinä se oli. Se vain jotenkin sulatti sydämen. Tuli se tunne, että tämä kuuluu meille. Ei epäröity hetkeäkään, laitoimme heti säpöä menemään blogin kirjoittajalle, ja kyselimme Lissusta. Lissu kuulosti juuri oikeanlaiselta koiralta. Parin päivän päästä taisimme jo sopia ajan, jolloin Lissu tulisi käymään meillä tutustumassa perheeseen.
Lissun ensimmäinen tapaaminen meidän kanssa meni täydellisesti, Tuiskun kanssa tulivat hienosti toimeen, koirat vaan juoksivat ympäri pihaa leikkien. Lissu kävi myös meillä yhden päivän hoidossa, ja silloin tuntui siltä että kyllä se on meidän koira. Mietimme tarkkaan myös huonoja puolia ja sitä vastuuta jos ottaisimme huostaanotetun koiran. Tiesimme, että jossain vaiheessa saattaa tulla ongelmia, joita ei ensitapaamisella ilmennyt. Olimme valmiit ottamaan vastuun, ja vähän ajan päästä haimme Lissun kotiin.


Luonne
Lissu on luonteeltaan energinen ja iloinen hössöttäjä, jolla riittää virtaa touhuta. Lissu on varautunut uusiin ihmisiin, mutta haukuttuaan ja haisteltuaan rauhoittuu ja lähtee pois. Lissu on todella seurallinen koira, ja haluaa koko ajan olla perheen kanssa. Lissu rakastaa touhuta, ja on ihan täpinöissään kun saa opetella uusia temppuja ja tokoilla. Lissu on kova ''porisemaan'', joka tilanteessa se päästelee jonkunsortin örinöitä, pärinöitä ja ulinoita. Lissu siis käyttää ääntään koko ajan, puuttuu vain sanat että osaisi puhua. 

Harrastukset
Lissu suorittaa suurimmaksi osaksi kotikoiran ja lenkkiseuran virtaa onnellisesti, mutta kyllä senkin kanssa käydään mätsäreissä ja tokoillaan aktivoinniksi. Tokon suhteen olemme vielä alkuvaiheissa, opetellaan perusasentoa ja siihen tuloa, sekä seuruuta imuttamalla. Lissun kanssa treenataan hitaasti edeten ilman tavoitteita, tulevaisuus näyttää miten käy.
Mätsäreissä ollaan nyt muutaman kerran pyöritty, Lissu on kehittynyt huimasti ja esiintyy nykyään todella hienosti. Lissun kanssa opetellaan jalkojen asettelua parempaan asentoon. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti