tiistai 25. joulukuuta 2012

Aamulenkkeilyä

Jaaa, tässähän alkaa itsestä tulla jo jokapäiväinen bloggaaja. Ennen pyrin tekemään yhden postauksen kuukaudessa, nyt yksi postaus viikossakin tuntuu jo aika.. hiljaiselta blogilta. Ja näin kuvapainotteinen blogi tämä ei oo koskaan ennen ollu, vaan kun mä nykyään niin tykkään kulkee tuo laatikko kaulassa ja en millään meinaa haluta säästää teitä kuvilta.. :) Valouskuvablogiksi voisi tätä jo kutsua mutta toisaalta kun kuvissa esiintyy vaan koirat. Tänään otin enemmän liikekuvia kokeiluksi ja tuli sieltä muutama onnistunut kuva, mitä nyt sarjatulituksella räpsin. Koirat saivat taas leikkiä hippaa ja Lissu-Lisbe ei millään meinannut pysyä Nuppelon vauhdissa.


5 kommenttia:

 1. Itte tykkään blogeista, joissa kirjotelaan usein ja on kuvia jotka on tarkkoja, justii niiku tää teijän blogi, kera ihanien koirien! :)

  http://jjuuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi, voiko mustista koirista saada tarkkoja liikekuvia.. Pittää itekin lähteä tuonne pihalle todistamaan tuota väitettä vääräksi. Tosi kiva, kun bloggaat näin usein! Ihana kuulla, mitä Lissulle kuuluu, ja tietenkin Tuiskullekin! Miten sinä pidettyä sormet jäätymättä kuvatessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, ei se helppoa ole :-) aika paljoin joutuin käsittelemään varsinkin nuita Lissun kuvia. Kyllähän tuota välillä piti hammasta purra kun sormet meinas jäätyä. Mut jopa ohuetkin sormikkaat auttaa pitämään lämpimänä kuvatessa :-)

   Poista
 3. Teidät on haastettu! ;)

  http://oikeitaunelmia.blogspot.fi/2012/12/haaste.html

  VastaaPoista