sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ensimmäinen adventtisunnuntai


Niin, parempaa otsikkoa tekstille en keksinyt. Vuosi on taas vierähtänyt, vasta istuin viime jouluna koulupöydän ääressä kuunnellen Bieberin joululevyä. Vähään aikaan en ole päässyt taas blogia päivittämään, kuukauden postaus-äänestyskin on näyttänyt menevän umpeen, vaan itse olen ollut TET-viikon kiimingissä edellisessä koulussani. Mukava viikko on takana, viikon päätös oli kyllä kaikista parhain. Alkuviikon sain ''lomailla'' ilman koiria, mutta äitini toi ne torstaina sinne. Kaikkea kommelluksia niille oli sattunut, Lissu aloitti ensimmäiset juoksut täällä, ja Tuisku oli päässyt pyörimään ihmispaskassa. Iuh. Lissun käytöksessä ei näytä olevan paljoa muutoksia, pikkuisen ärhäkämpi ehkä on. Se on jopa enemmän alkanut kutsua Tuiskua leikkiin, ja lenkillä ovatkin alkaneet painia kovasti. Kuukauden postauksen värkkään huomenna, nyt olen niin väsynyt etten todellakaan jaksa alkaa sitä tekemään. Kyllähän se tuntui ilman koiria ollessaan sohvalla että miten sitä ilman niitä pärjäisi, varmasti makaisin vaan sohvalla ja koneella. Vaan onneksi ne pakottaa mut lenkille. Olin suorastaan helpottunut kun koirat tulivat ja sain lähtä pitkälle lenkille.
 

Treenejä ei ole ollut ei pitkään aikaan. Joululomalla voisin vuokrata hallia ja käydä tuttujen kanssa treenaamassa. Lissu saisi opetella perushommia ja oleskella hallissa, ja Tuiskun kanssa kerrankin vedettäis kunnon treenit. Eikait me tästä mihinkään edetä tällä menolla. Noh, onneksi ei kovin suuria tavoitteita olekkaan. Lissun kanssa nyt peruskäskyt jos saataisiin kuntoon, vielä tahtoo koko ajan tarjota seisomista (ollaan sitä treenattu paljon). Niin iloisesti ja pirtsakasti se tekee kaiken mitä siltä pyytää. 


Tammariin olisi ehkä aika jo ilmottautua, huomenna menee ilmo umpeen. Ai minullako jää nämä viimetippaan? Ei ole varmaan yhtäkään näyttelyä minne en olisi ilmottautunut viimeisenä päivänä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti