keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Treeniporukkaan ilmottu

JES! Mä tein sen! Just ilmotin minut itse ja Tuiskun Lappalaiskoirien kevään hallivuoroihin. Eli siellä saadaan itsenäisesti treenata häiriössä. Treenit pyörii perjantaisin huhtikuun loppuun asti. Saadaan myös vähän kommenttia muilta mitä meillä on korjattavaa. Vihdoin päästiin treeniporukkaan että saadaan vähän motivaatiota kehittyä. Jos Tuiskulla sujuu hyvin niin ehkä mä sittenkin meen sen kanssa joskus tulevaisuudessa kokeeseen. Eli siis tästäkin blogista tulee löytymään vähän enemmän niitä treenipostauksia!Pitkän kolmen viikon jälkeen Lissu on vihdoin lopettanut juoksemasta. Lissulla vuotaa paljon enemmän mitä Tuiskulla, ja kyllä housut on tarpeen. Toivottavasti Tuisku nyt ei rupea juoksemaan meidän hallivuorojen aikana.
Tänään taas otin ja kuvasin koiria päivälenkillä. Tuiskulla riittää taas tuota energiaa ja neiti meinaa koko ajan olla Lissun hihnassa kiinni repimässä. Nyt oon taas yrittänyt käydä pitempiä lenkkiä ja juoskemassa umpihangessa että kuluttaisivat vähän enemmän energiaa. Ja eilen harjasin Tuiskun läpikotaisin, voi raukka kun se on jo ihan kalju! Taitaakohan se sittenkin olla Tuisku eikä Lissu joka tarvitsee sen manttelin :D
HEI LUKIJAT! äänestykseen on vastannut vain yksi! Toivoisin lisää ääniä kuukauden postaukseen. Toki nythän ei välttämättä kannata tuota treenipostausta äänestää kun tilanne on muuttunut ja niitä tulee muutenkin. Niin, ja pyrin myös saamaan videoita treeneistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti