sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Temppuvideo

Hehee, tänään hihnan toista päätä pitelevällä tytsyllä on syndet. Hihihi. Sen kunniaksi pyysin äitini mukaan aamulenkille ottamaan yhteiskuvia meistä kolmesta. Ihan hyviä niistä tuli, kun vertaa siihen että äitini ne otti.
Tänään innostuin neideillä teettämään temppua, jossa saavat harjoitella takapään käyttöä. Pikkutuoli lattialle ja etutassut siihen ja pyörimään. Koirille selvästi teki hyvää tällainen ''aivotyöskentely'', Lissu-Lisbet meinasi ainakin heti väsyä. Lissulle tämä oli selvästi henkisesti raskaampaa kuin Tuiskulle, ja Tuisku hoksasikin melkein heti mitä pitää tehdä. Lissun hoksattua että etutassut pitää nostaa penkille sehän läpsytteli niitä tassuja kuin hullu. Ja välillä taas se lösähti ''makaamaan'' penkin päälle. :'D Pyöriminen ei Lissulle vielä niin helppoa ole, mutta treeniä treeniä ;) Tuisku tekee jo hienosti, oikeaan suuntaan tekee jo mallikkaasti ja vasemmalle pitää vielä vähän pukkia. Video on todella epäselvä huonon valotuksen takia, joten suosittelen katsomaan tuben puolelta isompana!


Huomenna taas juhlitaan kun vuosi vaihtuu ja pääsen testaamaan miten 50mm pärjää rakettien kuvaamisessa. Tuisku ei raketeista välitä, mutta mitäköhän Lissu tuumaa. Ei se kyllä kesällä ukkosestakaan mitään meinannut. Mutta iltalenkki tehdään aikaisin ja koirat saavat illan olla sisällä.

2 kommenttia:

  1. Nopeaa toimintaa ;) Menee tosi hienosti! Lissää temppuvideoita, tämä oli mahtava!

    VastaaPoista