perjantai 7. joulukuuta 2012

Pimeät päivät


Tänään olo on ollut mulla parempi, niin reippaana käytiin aamulla koirien kanssa melkein kahen tunnin lenkki. Aattelin kun kerrankin löytyy virtaa niin käytiin kiertämässä ympäri peltolaa, värtössä, oulujoen varrella ja missähän vielä. Kotiin tultaessa kuitenkin näytti siltä että Lissulla ei ollut virta mihinkään hävinnyt. Lissu on nyt näiden juoksujen aikana osoittanut todellista lempeyttä Tuiskulle. Ja Tuisku tuumii et ''mitä...?''. Tänään Lissun makoillessa sohvalla se katteli vain ulos ja yhtäkkiä rupesi ulvomaan. Mikähän sillekkin tuli. Tuisku syöksyi heti siihen ihmettelemään ja lipsuttelemaan Lissun kuonoa.
Päivälenkit käytiin molempien kanssa kahden kesken. Pari fotoa tuli taas räpsittyä, vaan oli jo niin pimeää (ja kello oli kaksi? puoli kolme?) että kuvista tuli tosi rakeisia.
Huomenna ja ylihuomenna tulee jänniteltyä täältä kotoa muutaman tutun suoritusta messarissa. Voi että mulla tekisi niin mieli mennä edes turistiksi ja esittämään tuttujen koiria. Tuiskua en varmaankaan tule viemään sinne, ehkä vetskuihin sitten, koska ei se kovin pärjäisi. Eihän se tärkeintä ole, mutta se reissu olisi sen verran raskas Tuiskulle että en turhaan sinne lähde. Maailmanvoittajaan ehkä.... Jos ei muuta niin ainakin turistiksi ja kuvaamaan.
3 kommenttia: